A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #1 Selam kızlar çocuklara kavanoz mama alıp veriyor musunuz ben bi yere gideceğim zaman organik olanlardan her zaman yanıma alıp bulundurrum
Selam kızlar çocuklara kavanoz mama alıp veriyor musunuz ben bi yere gideceğim zaman organik olanlardan her zaman yanıma alıp bulundurrum
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #2 Bende sıcak tutan kaplar aliyodum içine çorba meyve püresi koyuyordum yoğurt falan yeterli geliyodu Upvote 0 Downvote
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #3 Aslı sağır' Alıntı: Selam kızlar çocuklara kavanoz mama alıp veriyor musunuz ben bi yere gideceğim zaman organik olanlardan her zaman yanıma alıp bulundurrum Genişletmek için tıkla ... Arkadaşımda öyle dışarda veriyor Aysima12' Alıntı: Bende sıcak tutan kaplar aliyodum içine çorba meyve püresi koyuyordum yoğurt falan yeterli geliyodu Genişletmek için tıkla ... Tercih meselesi Upvote 0 Downvote
Aslı sağır' Alıntı: Selam kızlar çocuklara kavanoz mama alıp veriyor musunuz ben bi yere gideceğim zaman organik olanlardan her zaman yanıma alıp bulundurrum Genişletmek için tıkla ... Arkadaşımda öyle dışarda veriyor Aysima12' Alıntı: Bende sıcak tutan kaplar aliyodum içine çorba meyve püresi koyuyordum yoğurt falan yeterli geliyodu Genişletmek için tıkla ... Tercih meselesi
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #4 Aslı sağır' Alıntı: Selam kızlar çocuklara kavanoz mama alıp veriyor musunuz ben bi yere gideceğim zaman organik olanlardan her zaman yanıma alıp bulundurrum Genişletmek için tıkla ... Evet bende bulunduruyorum o meyve pureleri varya onlardan Bebelac felan Upvote 0 Downvote
Aslı sağır' Alıntı: Selam kızlar çocuklara kavanoz mama alıp veriyor musunuz ben bi yere gideceğim zaman organik olanlardan her zaman yanıma alıp bulundurrum Genişletmek için tıkla ... Evet bende bulunduruyorum o meyve pureleri varya onlardan Bebelac felan
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #5 Özge Topcu' Alıntı: Evet bende bulunduruyorum o meyve pureleri varya onlardan Bebelac felan Genişletmek için tıkla ... Gün kurtarıcı gibi oluyor sanırım Upvote 0 Downvote
Özge Topcu' Alıntı: Evet bende bulunduruyorum o meyve pureleri varya onlardan Bebelac felan Genişletmek için tıkla ... Gün kurtarıcı gibi oluyor sanırım
@elif Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #6 Aslı sağır' Alıntı: Selam kızlar çocuklara kavanoz mama alıp veriyor musunuz ben bi yere gideceğim zaman organik olanlardan her zaman yanıma alıp bulundurrum Genişletmek için tıkla ... Bende veriyorum püre bebelaz püresi veriyorum bimden aliyim yada başka yerden aliyorum Upvote 0 Downvote
Aslı sağır' Alıntı: Selam kızlar çocuklara kavanoz mama alıp veriyor musunuz ben bi yere gideceğim zaman organik olanlardan her zaman yanıma alıp bulundurrum Genişletmek için tıkla ... Bende veriyorum püre bebelaz püresi veriyorum bimden aliyim yada başka yerden aliyorum
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #7 Yok benim çocuklarım o tarz şeyleri hiç yemezlerdi Upvote 0 Downvote
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #8 @elif' Alıntı: Bende veriyorum püre bebelaz püresi veriyorum bimden aliyim yada başka yerden aliyorum Genişletmek için tıkla ... Bende milupa nın verıyorum Arzu Güçlü' Alıntı: Yok benim çocuklarım o tarz şeyleri hiç yemezlerdi Genişletmek için tıkla ... Valla dışarda öyle İyi oluyo kı🤣🤣 EsraSelami' Alıntı: Gün kurtarıcı gibi oluyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet aniden acıkıyo yada meme aklına vuruyo hemen çıkarıyorum çantadan yedırıyorum Upvote 0 Downvote
@elif' Alıntı: Bende veriyorum püre bebelaz püresi veriyorum bimden aliyim yada başka yerden aliyorum Genişletmek için tıkla ... Bende milupa nın verıyorum Arzu Güçlü' Alıntı: Yok benim çocuklarım o tarz şeyleri hiç yemezlerdi Genişletmek için tıkla ... Valla dışarda öyle İyi oluyo kı🤣🤣 EsraSelami' Alıntı: Gün kurtarıcı gibi oluyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet aniden acıkıyo yada meme aklına vuruyo hemen çıkarıyorum çantadan yedırıyorum
@elif Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #9 Aslı sağır' Alıntı: Bende milupa nın verıyorum Valla dışarda öyle İyi oluyo kı🤣🤣 Evet aniden acıkıyo yada meme aklına vuruyo hemen çıkarıyorum çantadan yedırıyorum Genişletmek için tıkla ... Anladım canım Upvote 0 Downvote
Aslı sağır' Alıntı: Bende milupa nın verıyorum Valla dışarda öyle İyi oluyo kı🤣🤣 Evet aniden acıkıyo yada meme aklına vuruyo hemen çıkarıyorum çantadan yedırıyorum Genişletmek için tıkla ... Anladım canım
M Mieyar Uzman Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #10 Ben hazır gıdaya çok karşıyım hele bebeğime asla yedirmem Upvote 0 Downvote