Arkadaşlar sebze yemeyen çocuğa sebzeyi nasıl sevdirip alıştırırız acaba
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar sebze yemeyen çocuğa sebzeyi nasıl sevdirip alıştırırız acaba
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #2 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar sebze yemeyen çocuğa sebzeyi nasıl sevdirip alıştırırız acaba Genişletmek için tıkla ... Yiyeceği tarzı şeyler yaparak
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar sebze yemeyen çocuğa sebzeyi nasıl sevdirip alıştırırız acaba Genişletmek için tıkla ... Yiyeceği tarzı şeyler yaparak
B Baharyn Uzman Üye Yaş 37 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #3 Ben çocuklarıma 4 aylıkken başladım kabak çorbasıyla sebze vermeye ikisi güzel yiyor hâlâ ortanca yemiyor malesef
Ben çocuklarıma 4 aylıkken başladım kabak çorbasıyla sebze vermeye ikisi güzel yiyor hâlâ ortanca yemiyor malesef
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #4 Abur cubur A alistirmazssaniz alışıyor lar zamanla
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #5 Baharyn' Alıntı: Ben çocuklarıma 4 aylıkken başladım kabak çorbasıyla sebze vermeye ikisi güzel yiyor hâlâ ortanca yemiyor malesef Genişletmek için tıkla ... Oo çok erken başlamışsiniz ben cesaret edemezdim çünkü aşırı gaz sancısı olan bir çocuktu
Baharyn' Alıntı: Ben çocuklarıma 4 aylıkken başladım kabak çorbasıyla sebze vermeye ikisi güzel yiyor hâlâ ortanca yemiyor malesef Genişletmek için tıkla ... Oo çok erken başlamışsiniz ben cesaret edemezdim çünkü aşırı gaz sancısı olan bir çocuktu
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2022 #6 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar sebze yemeyen çocuğa sebzeyi nasıl sevdirip alıştırırız acaba Genişletmek için tıkla ... Oğlum birseyi yemek istemeyince zorlamıyorum ben yiyorum keyif ala ala oda özenip yiyo yada beni taklit ediyo tabi o sırada yemiş oluyo
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar sebze yemeyen çocuğa sebzeyi nasıl sevdirip alıştırırız acaba Genişletmek için tıkla ... Oğlum birseyi yemek istemeyince zorlamıyorum ben yiyorum keyif ala ala oda özenip yiyo yada beni taklit ediyo tabi o sırada yemiş oluyo
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2022 #7 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar sebze yemeyen çocuğa sebzeyi nasıl sevdirip alıştırırız acaba Genişletmek için tıkla ... Ben hepsini veriyorum sesici olmasin
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar sebze yemeyen çocuğa sebzeyi nasıl sevdirip alıştırırız acaba Genişletmek için tıkla ... Ben hepsini veriyorum sesici olmasin
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #8 Ben 6. Ayda herşeyin tadına baktırdım şimdi hiç yemek ayrımı yapmazlar
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #9 Mieyar' Alıntı: Ben 6. Ayda herşeyin tadına baktırdım şimdi hiç yemek ayrımı yapmazlar Genişletmek için tıkla ... En iyisi masallah
Mieyar' Alıntı: Ben 6. Ayda herşeyin tadına baktırdım şimdi hiç yemek ayrımı yapmazlar Genişletmek için tıkla ... En iyisi masallah
M Mihriban köse Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 16 Ekim 2022 #10 En baştan alıştırırsan yiyor çocuklar onlarda sonuçta abır çuburaa da alıştıran bizleriz