Çocuklarda ergenlik dönemini nasıl aştınız?

Ozge567

Aktif Üye
Çocukların yetişkinliğe geçiş dönemi bu dönemde doğru söz söylesen yanlış olur nasıl astınız bu durumu?

Melekanne

Yeni Üye
Şuan 13 yaş ergen bir kız annesi olarak söyleyebilirim ki;zor bir süreç.kizima uzun bir yolculuk olduğunu direksiyonda kendisinin olduğunu ben ve babasının on koltukta gözlemci olduğumuzu,yolun çok sert virajlı,engebeli,yer yer uçurumlu olduğunu,gerektiğinde mudahele edeceğimizi,kendisinin ehliyetsiz acemi bir şoför olduğunu anlatıyorum.bol konuşuyoruz bol gülüyoruz.ergen esprileri öğreniyorum,sivilce kurutucu otları ısırıyorum,ve her akşam mutlaka dünya klasiklerin kitap okuyoruz.cok asabi olduğu günlerde mümkünse ona tatlı yapıyorum.iyi gidiyoruz bir yıldır umarım fazla uzun sürmez bu süreç.🤗

ozlemm

Aktif Üye
ben çok zor geçirdiğimi hatırlıyorum.Canım annem nasıl da üzmüştüm çok pişmanım..

Zelissdebana

Yeni Üye
Ne yaptığını kontrol edin ve onunla arkadaş olmaya çalışın sakın yapma etme demeyin çünkü yasaklar her zaman ilgilerini çeker.

Aysima12

Uzman Üye
Sabır gerektiren bir zaman onu anlamak dinlemek gerekir empati kurup fazla kısıtlamamak gerekir.