Çocuklarda İştahsızlık Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozlemm

Aktif Üye
Arkadaşlar 4,5 yaşında bir kızım ve 2,5 yaşında bir oğlum var ama ikiside inanılmaz iştahsızlar ne yapsam ne etsem hiçbişey yediremiyorum.Akşamları Resmen sinir krizi geçiyorum sofra başında eğer önerileriniz varsa seve seve dinleyebilirim.

deniz1987

Üye
benim oğlum da hep iştahsız. supravit şurup kullanıyorum. bir şişe bitirince 2 ay kadar ara verip sonra tekrar kullanıyorum. ucuz ve güzel etkili bir şurup. eğer alırsanız eczanede bundan daha faydalı diyerek çok daha pahalı şuruplar satmaya çalışırlar, inanmayın :) etken maddeler aynı, markaya göre fiyat değişiyor

ozlemm

Aktif Üye
biara üzüm kontsantreli bir şurup kullanıyorduım ama hiç etkisini görmedim doğrusu ama tavsiyenizi dinliycem ve en kısa sürede alıp başlıycam gerçekten bu durum ben yıpratıyor

Ozge567

Aktif Üye
Açıktıkları zaman illaki yiyecekler ama yemegi yersen bunu kazanabilsin gibi ödüle alıstırabilirsiniz yada yemesen bugun çizgi film yok derseniz ozaman yerler aglasada taviz vermeyin illaki ögreniceklerdir. Zor bi süreç ama yemek yemezlersede vitamin alamazlar:(

Gulsen

Aktif Üye
Arkadaşlar 4,5 yaşında bir kızım ve 2,5 yaşında bir oğlum var ama ikiside inanılmaz iştahsızlar ne yapsam ne etsem hiçbişey yediremiyorum.Akşamları Resmen sinir krizi geçiyorum sofra başında eğer önerileriniz varsa seve seve dinleyebilirim.
Vitamin şurupları yaradı bize biraz

hasibek

Yeni Üye
Aynı sorun var doktor octavita balık yağımıdır ondan önerdi. Bu gün başladık faydası olur inşallah

Ben üç çocugumu bu yöntemle büyüttüm İnş sizlerede faydası olur yemeyen çocuga asla yemek yedirmeye çalışmayın yemek bahsini bile getirmeyin bi müddet böyle devam edin sonra göreceksiniz kendiliğinden yemek isteyecek evet anne olarak insan üzülüyor ama mecbur dayanmanız gerek yoksa hep peşinden koşar durursunuz bence deneyin derim arkadaşlar ama bir iki gün degil o gelip acıktım diyene kadar sabredin

Elifeymen

Aktif Üye
Bizim istahimiz iyi ama bazen sadece süt içmek istiyo 20 aylik yemek yemek istemiyorlar zorlamayın illaki yer diyor doktorlar ama abur cubur şeyler yedir mein bunlar iştah kesiyor Hélède yemek oncesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...