Oğlumda laktoz sorunu var ama süt içmeyide çok seviyor ne yapmalıyım
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #1 Oğlumda laktoz sorunu var ama süt içmeyide çok seviyor ne yapmalıyım
canancan Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #2 sadece sütte mi var laktoz peynir yoğurt bunlarda varmı ben bilmiyorum varsa bunlardan yedirin
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #3 Laktozsuz sütler var market lerde biraz diğerlerine göre pahalı ama
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #4 Aysima12' Alıntı: Oğlumda laktoz sorunu var ama süt içmeyide çok seviyor ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Hiç duymadım geçmiş olsun Allah'ım şifa versin
Aysima12' Alıntı: Oğlumda laktoz sorunu var ama süt içmeyide çok seviyor ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Hiç duymadım geçmiş olsun Allah'ım şifa versin
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2022 #5 Arzu Güçlü' Alıntı: Laktozsuz sütler var market lerde biraz diğerlerine göre pahalı ama Genişletmek için tıkla ... Evet onlardanda aldım ama gaz sancısı yaptı onlarda canancan' Alıntı: sadece sütte mi var laktoz peynir yoğurt bunlarda varmı ben bilmiyorum varsa bunlardan yedirin Genişletmek için tıkla ... Genel olarak var o yüzden çok zor birşey malesef Son düzenleme: 4 Temmuz 2022
Arzu Güçlü' Alıntı: Laktozsuz sütler var market lerde biraz diğerlerine göre pahalı ama Genişletmek için tıkla ... Evet onlardanda aldım ama gaz sancısı yaptı onlarda canancan' Alıntı: sadece sütte mi var laktoz peynir yoğurt bunlarda varmı ben bilmiyorum varsa bunlardan yedirin Genişletmek için tıkla ... Genel olarak var o yüzden çok zor birşey malesef
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2022 #6 Çocuğuna laktozsuz süt içir ama mutlaka süt vermelisin gelişim için çok önem