Kızım 4 yaşında büyük tuvaletini tutuyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüldü?
E Eminehanm Yeni Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 Kızım 4 yaşında büyük tuvaletini tutuyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüldü?
F Fatma özarslan Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Bilmiyorum canım ben yaşamadım ama korkuyormu acaba
M Merve çınar Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Eminehanm' Alıntı: Kızım 4 yaşında büyük tuvaletini tutuyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla ... Neden tutugunu nıye boyle yaptıgı ı sordunumj pekı açım veya yanma olue yaparken
Eminehanm' Alıntı: Kızım 4 yaşında büyük tuvaletini tutuyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla ... Neden tutugunu nıye boyle yaptıgı ı sordunumj pekı açım veya yanma olue yaparken
S Sebihaaa Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Bencede Bi sorun var ya psikolojik yada yaparken canı yanıyo bir sıkıntı var
B bulutbaraninannesi47 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #5 Eminehanm' Alıntı: Kızım 4 yaşında büyük tuvaletini tutuyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla ... Canım benim kızımın 6 yaşına kadar devam etti şimdi iyi şükür
Eminehanm' Alıntı: Kızım 4 yaşında büyük tuvaletini tutuyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla ... Canım benim kızımın 6 yaşına kadar devam etti şimdi iyi şükür
E Eminehanm Yeni Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Fatma özarslan' Alıntı: Bilmiyorum canım ben yaşamadım ama korkuyormu acaba Genişletmek için tıkla ... Tuvalet canımı acıtıyo diyo bulutbaraninannesi47' Alıntı: Canım benim kızımın 6 yaşına kadar devam etti şimdi iyi şükür Genişletmek için tıkla ... Nasıl geçti peki
Fatma özarslan' Alıntı: Bilmiyorum canım ben yaşamadım ama korkuyormu acaba Genişletmek için tıkla ... Tuvalet canımı acıtıyo diyo bulutbaraninannesi47' Alıntı: Canım benim kızımın 6 yaşına kadar devam etti şimdi iyi şükür Genişletmek için tıkla ... Nasıl geçti peki
F Fatma ates Aktif Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Eminehanm' Alıntı: Kızım 4 yaşında büyük tuvaletini tutuyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla ... 🤷♀️
Eminehanm' Alıntı: Kızım 4 yaşında büyük tuvaletini tutuyor daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla ... 🤷♀️
B bulutbaraninannesi47 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 bulutbaraninannesi47' Alıntı: Canım benim kızımın 6 yaşına kadar devam etti şimdi iyi şükür Genişletmek için tıkla ... Doktor mesanesini ln yaşına göre küçük olduğunu söyledi
bulutbaraninannesi47' Alıntı: Canım benim kızımın 6 yaşına kadar devam etti şimdi iyi şükür Genişletmek için tıkla ... Doktor mesanesini ln yaşına göre küçük olduğunu söyledi
A Aysegul02 Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Metabolizma sı çalışmıyorsa çok zorlanır tuvalete gitmek de bağırsakları çalışsın diye yeşillik bağırsak coşturan çok şeyler vermelisiniz
Metabolizma sı çalışmıyorsa çok zorlanır tuvalete gitmek de bağırsakları çalışsın diye yeşillik bağırsak coşturan çok şeyler vermelisiniz
U Ulker Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Cocuk kac yasinda.? Tualet aliskanligi yenimi yapiyo acaba? Bazen cocuklar baska ortamda rahatsiz olmamak icin yaparlar
Cocuk kac yasinda.? Tualet aliskanligi yenimi yapiyo acaba? Bazen cocuklar baska ortamda rahatsiz olmamak icin yaparlar