Çocukları Kıyaslama Yapmak Yanlış Bir Davranış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiraveymen

Aktif Üye
Birinin benim çocuğumla kendi çocuğunu kıyaslama yaptığında ben çok sinir oluyorum. Çocuklar her yaşta hepsi birbirinden farklıdır. Bu doğal bir durum ama bazı insanlar bunu yaparken ben deliriyorum

Nilsuha

Yeni Üye
Genelde kiyaslama yapilarak buyuyen insanlar kiyaslama yapiyo malesef😔biz yavrularimizin tek ve ozel oldugunu bilelim yeter.İnsallah bu kisir dongude bi yerde son bulur

Sudee

Aktif Üye
Çok yanlış bir durum asla çocuklar birbiriyle kıyaslanmamali her çocuk farklı olur

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Daha geçen gün oğlumun sınıf arkadaşının doğum gününe gittim. Hemen boy kilo yarışı. Ama kimse ahlak yarışı yapmıyor.

Sedanur

Aktif Üye
Birinin benim çocuğumla kendi çocuğunu kıyaslama yaptığında ben çok sinir oluyorum. Çocuklar her yaşta hepsi birbirinden farklıdır. Bu doğal bir durum ama bazı insanlar bunu yaparken ben deliriyorum
Evet kıyas kotu bısey sonuçta her cocuk ozeldir bunu yapmamaları gerektıgını soylemelısınjz ama onemlı olan annesı olarak sızın kumaş yapmamanız çocuklar diğerlerini cok dınlemezler tabi

sumeyyealagoz

Aktif Üye
Kiyaslanmamasi lazm
Evet kıyas kotu bısey sonuçta her cocuk ozeldir bunu yapmamaları gerektıgını soylemelısınjz ama onemlı olan annesı olarak sızın kumaş yapmamanız çocuklar diğerlerini cok dınlemezler tabi
Ewet ya kotu bise
Genelde kiyaslama yapilarak buyuyen insanlar kiyaslama yapiyo malesef😔biz yavrularimizin tek ve ozel oldugunu bilelim yeter.İnsallah bu kisir dongude bi yerde son bulur
Ewet kiyaslama yapmamaknlazm her insan ozeldir
Kesınlıkle Yanlıs bısey cocukların ozguvenıne zarar verıyor
Kesinlikle

Aysima

Uzman Üye
aynen kesinlikle bnmde çok canımı sıkıyor her çocuk farklıdır bunu bi anlayamadılar gittiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...