Çocukların hafızası için nasıl bir destek sağlıyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simay

Yeni Üye
Cocuklarımda farkettiğim kadarıyla Omega 3 eksikliği kaynaklı cogu zaman zihinsel fonksiyonları yavaş çalışıyor bundan dolayı da belirti olarak hafıza ile ilgili problemler yaşamaya başladılar. Bu konuda nasıl bir destek olabilir?

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bu süreçte onlarla yakından ilgilenmeli oyun ve etkinliklerle pratik yapabilirsiniz. Hafıza geliştirici oyuncaklar deneyebilirsiniz. Artı doktor kontrol ve tavsiyesi ile omega 3 takviyesi deneyebilirsiniz.

belginn

Yeni Üye
merhabalar ben cocuklarımda böyle sorunlar yaşamamaları için önceden başladım takviye etmeye hem kendim hem onlar için kyani markasından sunset ürününü kullanıyorum. Biz kullandığımızdan bu yana da memnunuz yani en azından cocuklarımın hafıza gibi bir sorunla karşılşmadğını görüyorum canım.

Dilara

Uzman Üye
Bence bol bol zeka gelistirici oyunlsr oynamak en önemlisi benim kızım 1.sinifa gidiyor o da oyleydi hatirlamazdı cogu seyi kiyap aldm hem oyun hem zeka geliştiriyor cok faydasını gördüm

A

Ayşenur

Ziyaretçi
merhabalar ben cocuklarımda böyle sorunlar yaşamamaları için önceden başladım takviye etmeye hem kendim hem onlar için kyani markasından sunset ürününü kullanıyorum. Biz kullandığımızdan bu yana da memnunuz yani en azından cocuklarımın hafıza gibi bir sorunla karşılşmadğını görüyorum canım.

Onu nerden buldunuz kim önerdi mesela doktor mu yazdı

asyam

Aktif Üye
hafiza gelistirici.oyunlar oynanabilir,.ceviz tarzi.kuruyemislerle desteklenebilir

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Oğlum çok dikkatini toplayamıyor ama ben destek kullanmıyorum. Bi denesem iyi olacak sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...