Biz en geç 9da uyuyoruz sizlerde durumlar nasıl?
A Ayten Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 Biz en geç 9da uyuyoruz sizlerde durumlar nasıl?
Z Zeliss Uzman Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Bizimde öyle 13 aylık gündüz dışarı çıkariyorum temiz hava falan alıyor yoruluyor o yüzden erkenden uyuyor
Bizimde öyle 13 aylık gündüz dışarı çıkariyorum temiz hava falan alıyor yoruluyor o yüzden erkenden uyuyor
F Fatma özarslan Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Benimkiler büyük olunca 12.1 İ buluyor küçükler 9.10 gibi uyumalı aslında
B _busra_migurumi_ Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Yorgunluklarina gore degisiyor. Yazin en gec 22.30 kisin ise gece 2 3
F Fatma özarslan Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #5 Kızlar yorumlarını beğendiklerim benimkileride beğenirmisiniz rica etsem
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 En erken kaçta uyurlarsa o kadar iyi çünkü saat 10 ve 2 arası büyüme hormonu devreye giriyor
A Ayten Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 Berivan' Alıntı: En erken kaçta uyurlarsa o kadar iyi çünkü saat 10 ve 2 arası büyüme hormonu devreye giriyor Genişletmek için tıkla ... Evet ben de o yüzden bebekken alıştırıyorum kızım 5yaşında oğlum 8aylık ikisi de alıştı erken uyumaya
Berivan' Alıntı: En erken kaçta uyurlarsa o kadar iyi çünkü saat 10 ve 2 arası büyüme hormonu devreye giriyor Genişletmek için tıkla ... Evet ben de o yüzden bebekken alıştırıyorum kızım 5yaşında oğlum 8aylık ikisi de alıştı erken uyumaya
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Ayten' Alıntı: Evet ben de o yüzden bebekken alıştırıyorum kızım 5yaşında oğlum 8aylık ikisi de alıştı erken uyumaya Genişletmek için tıkla ... En güzelini yapıyorsunuz insallah böyle devam ederler
Ayten' Alıntı: Evet ben de o yüzden bebekken alıştırıyorum kızım 5yaşında oğlum 8aylık ikisi de alıştı erken uyumaya Genişletmek için tıkla ... En güzelini yapıyorsunuz insallah böyle devam ederler
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Ayten' Alıntı: Biz en geç 9da uyuyoruz sizlerde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla ... Benim kız uyudu emerken yine şimdi yatiracam yerine böyle bı saatlerde yatar ufak öbürü büyük gece yarısına kadar oturur ☺️😂😂🤣
Ayten' Alıntı: Biz en geç 9da uyuyoruz sizlerde durumlar nasıl? Genişletmek için tıkla ... Benim kız uyudu emerken yine şimdi yatiracam yerine böyle bı saatlerde yatar ufak öbürü büyük gece yarısına kadar oturur ☺️😂😂🤣