Çocuklu Evde Evcil Hayvan Beslemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Arkadaşlar merhaba. Evim yeterince kalabalık :) ama dün oğlum anne eve kedi alalım dedi. Aranızda evcil hayvanı olan var mı? Çocuklarla bir arada nasıl oluyor? Bakımı zor mu? Evcil hayvan beslemek çocuklardaki sorumluluk duygusunu geliştirir deniyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ayse korkmaz

Yeni Üye
Merhabalar evcil hayvanımız yok ama kedi tuylerınden zor olabilir onun yerine muhabbet kusu bakımı daha kolay bence🙈

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Merhabalar evcil hayvanımız yok ama kedi tuylerınden zor olabilir onun yerine muhabbet kusu bakımı daha kolay bence🙈
Biz de kuş var. Tüyleri uçuşuyor her yeri batırıyor 🤦🏼‍♀️ Sık temizlemezsek kokuyor. Oğlumun doğum gününe almıştık bilmiyorum iyi mi kötü mü ettik?😀
Evde kedi beslemeyi peygamber efendimiz bile hadisi var ama bakış açısından zor sadece yoksa sevimli güzel hayvanlar 🥰
Evet doğru. Fakat ben asla dokumanıyorum. Oğlum kedi istiyor ama bana çok imkansız geliyor. Belki biri beni ikna eder diye konu açtım 😀

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Bir de ben artık duymuyorum gerçi ama sesi gelenleri çok rahatsız ediyor. Ben durumu kanıksadım sanırım 😂

çocuğun bilişsel ve duyusal gelişimi açısından çok faydalı
gelecekte ki karakterine de çok fazla etkisi olacaktır

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Arkadaşım evine kedi almış allahım nasıl tatlı minnoş birşey ama ben asla dokunamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...