Dentinox Jel Diş Jeli Kullanımı

• Konuyu başlatan Ecece
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ecece

Aktif Üye
Dentinox jel de bir tür diş çıkarmada yardımcı diş jeli ürünlerindendir. Kimisi önerir kimisi önermez bilmem ama bu tür yardımcı diş kaşıyıcı aparatlar ve diş jelleri bebeklerin daha rahat diş çıkarmasına yardımcı olduğu kesin. Özellikle 5 aylıktan itibaren daha belirgin çıkmaya başlayan dişler bebeklere ne kadar zarar verdiği ortada. Bu nedenle bu tür ürünler bir çok bebek mağazasında satılabiliyor. Dentinox diş jeli de bu ürünlerden bir tanesi.

Sadece bebeklerde değil yetişkinlerde de diş eti rahatsızlığında kullanıldığı yorumlar arasında mevcut. Her yaştan kullanılabilir demekki. Etken maddeleri bilmediğimizden alerjen olup olmadığından emin olmadan kullanmayınız.
Kullanıp fayda görenler, bebeklerinin daha rahat diş çıkarmasına olanak sağlayanlar tecrübelerini paylaşırsa daha sağlıklı bilgi sahibi olabiliriz.

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Dentinox jel duymadım ama benzer ürünler gördüm. Kimisinin gerçekten çok zor çıkıyor dişi. Yavrucağız mahvoluyor. Bu durumlarda yardımı almak mantılı en iyisi de diş kaşıyıcılar.

Hicret

Yeni Üye
Ben hic jel kullanmadim doktorumuz onermedi jel kullaa dedi. Tetagil diye bitkisel bir toz var ondan veriyorum bebegime dis donemlerinde doktorumuz onermisti

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Diş jelleri bence uzman doktor kontrolüyle bakılıp kullanılmalı. Sonuçta kimyasal ve ağız yoluyla alınıyor. Her diş zor çıkar aslında biraz sabır ve dikkat etmek gerek.

Lovemam

Yeni Üye
2 gündür tetagil siparişi veriyoruz bizde ama eczanelerde bulamadık yarın denicem

bLeckTea

Aktif Üye
kesinlikle guzel bir jel dia donemindeki huzursuzlugu en aza indiriyor ben kullandim tavsiye ediyorum

Dilara

Uzman Üye
Ben kullanmadım ama benim oğlum da şuan diş çıkarma döneminde memnun kalanlar varsa deneyeyim

Valla ben hiç denemedim doktor tavsiye etti ama almadım tahta dış kasiyicisi aldım dişlerini öyle çıkardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...