Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim 9 yaşında oğlum var dikkat dağınıklığı içinin ilaç kullanıyoruz iştahını tamamen kesti çocuk tek öğün beslemiyor sizlerde de aynı durum varsa nasıl başa çıktınız
Benim 9 yaşında oğlum var dikkat dağınıklığı içinin ilaç kullanıyoruz iştahını tamamen kesti çocuk tek öğün beslemiyor sizlerde de aynı durum varsa nasıl başa çıktınız
İse yariyormu acaba bir arkadaş için önericegim eğer memnunsa kullananlar
Ve de isimleri nedir ilaçların acaba bilgi alabilirmiyiz
Yanıt almaknicin cevaplarınızı bekleyeceğim
Merhaba çocuğunuz çok küçük ilaç için erken davranmışsınız aslında 7 yaşında kızım var aynı sorunları yaşadık bizde ama bitkisel ürünler kullandık çocuklar severek içiyor ve çok faydalı
İse yariyormu acaba bir arkadaş için önericegim eğer memnunsa kullananlar
Ve de isimleri nedir ilaçların acaba bilgi alabilirmiyiz
Yanıt almaknicin cevaplarınızı bekleyeceğim