Dilin arka kısmında sivilce gibi kabarcık oluşması

• Konuyu başlatan Yaren Gil
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 960
Y

Yaren Gil

Ziyaretçi
Yediğim bir şey mi dokundu bilmiyorum ama dilin arka kısmında sivilce gibi kabarcık oluşması neden olabilir? Tat almamda ya da başka bir rahatsızlık yok şükür. Sadece kabarcık gibi oluşmuş böyle küçük beyaz şeklinde.

Normalde ağızda yara olsa daha çok yan taraflarda ve yanaklarda olur bildiğim kadarıyla ama bu biraz daha arka kısımda kalıyor. Her şey için doktora gitmeyi sevmiyorum bide çok rahatsız etmiyor ama sorayım dedim.

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Benim aklıma ilk olarak pamukçuk geldi. Ancak o daha çok bebek ve çocuklarda görülebilir. Yine de bunun için şu konuyu okuyabilirsiniz. Belki benzerlik gösterebilir. https://www.anneolmak.com/forum/konu/mikostatin-nedir-ve-nasil-kullanilir.116/

Onun harici dil farklı çeşitli pigmentlerden oluşan farklı yapısı vardır. Bir şey tahriş etmiş olabilir, dokunmuş, alerji yapmış olabilir. Basit gargara yöntemleriyle deneyebilirsiniz. Ancak önceliğiniz ilk fırsatta doktora göstermek olsun.

Leman

Üye
Pamukçuk olacağını sanmıyorum. Arada bende de oluyor rahatsız etmiyorlar. Dilin genel yapısı böyle olabilir veya acı ekşi yiyince filan olabilir

A

Ayşenur

Ziyaretçi
Pamukçukla alakası yok. Dilde bu tür yaralar çıkabilir. Vitamin eksikliği olur başka bişe olur

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Benim aklıma ilk olarak pamukçuk geldi. Ancak o daha çok bebek ve çocuklarda görülebilir. Yine de bunun için şu konuyu okuyabilirsiniz. Belki benzerlik gösterebilir. https://www.anneolmak.com/forum/konu/mikostatin-nedir-ve-nasil-kullanilir.116/

Onun harici dil farklı çeşitli pigmentlerden oluşan farklı yapısı vardır. Bir şey tahriş etmiş olabilir, dokunmuş, alerji yapmış olabilir. Basit gargara yöntemleriyle deneyebilirsiniz. Ancak önceliğiniz ilk fırsatta doktora göstermek olsun.
Bazen sitresten olabiliyor canım