Diş çıkarma

• Konuyu başlatan SEA
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 24
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Arkadaşlar size bişe sormak istiyorum bebeklerde diş çıkarma belirtileri nelerdir? Benim bebeğim çok huysuz olmaya başladı acaba diş mi çıkarıyor

Tubaomer

Üye
Arkadaşlar size bişe sormak istiyorum bebeklerde diş çıkarma belirtileri nelerdir? Benim bebeğim çok huysuz olmaya başladı acaba diş mi çıkarıyor
Elini kullağina götürür sürekli ağzına huysuzluk ağlama krizleri ver birden bağırma olur her şeyi ağzına götürmek ister bir şey leri kemirmek

• Beğen
Reactions: SEA

Brown

Yeni Üye
Benim oğlumda 6 aylıkken şuan söylediğiniz şeyleri yaşadı aklıma diş çıkarıyor diye geldi ama dişlerini 1 yaşında çıkarmaya başladı emin olmak için huysuzluğu devam ederse eğer bir doktora götürmelisiniz en azında diş için jeller var onlardan yazar çocuk da rahatsız olmaz

Mehtap61

Yeni Üye
Benim oğlumda 6 aylıkken şuan söylediğiniz şeyleri yaşadı aklıma diş çıkarıyor diye geldi ama dişlerini 1 yaşında çıkarmaya başladı emin olmak için huysuzluğu devam ederse eğer bir doktora götürmelisiniz en azında diş için jeller var onlardan yazar çocuk da rahatsız olmaz
Bana doktor jeli önermemişti

Aslinaz

Aktif Üye
Benimki disi kasininca huysuzlanip disini kasimak icin herseyi agzina atmaya calisiyo ve cok salyali bir kiz :) fakat 8.aya girdik hala dis yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...