diş kaşıntı problemlerini nasıl aştınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

belginn

Yeni Üye
Gerçekten artık diş kasınmasından huyszuluğu artmaya başladı bu yüzden de bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum. Su wee baby diş kaşıyıcılarından almayı düşünüyorum. Kullanımı nasıl rahat ettiriyor mu ?

simay

Yeni Üye
aynı şekilde benim bebeğimde öyle ben buzdolabına koyuyorum ve öyle veriyorum aşırı rahatlatıyor diyebilirim hem elinde oynuyor hemde dişlerini kaşımış oluyor bizde wee babyden aldık memnunuz suanlık herşey yolunda.

@gulfidan_nur

Aktif Üye
İnstagram kesfetınde gormustum agız mendılını ıslatıp dugum yapıyorlar ve dondurucuya koyuyorlar Bı kac saat sonra cıkarıp cocugum eline veriyorlar rahatlatıyormus

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Gerçekten artık diş kasınmasından huyszuluğu artmaya başladı bu yüzden de bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum. Su wee baby diş kaşıyıcılarından almayı düşünüyorum. Kullanımı nasıl rahat ettiriyor mu ?
Şuan bizde de aynı durum var deli gibi damaklarını kaşıyor. Diş kaşıyıcı verdim ama biraz küçük boyutu pek sevmedi

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Bana da bir arkadaşım jel önerdi. Kullan rahat diş çıkarır dedi. Bende emin olamadım ama diş dönemi çok sancılı geçerse sanırım jel alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...