Diş taşı temizletmek faydalımıdir zsrrlimidir araları aciliyor temizlenince deniliyor
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #1 Diş taşı temizletmek faydalımıdir zsrrlimidir araları aciliyor temizlenince deniliyor
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #2 Aysima12' Alıntı: Diş taşı temizletmek faydalımıdir zsrrlimidir araları aciliyor temizlenince deniliyor Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmiyorum ama belki dışı inceltiyordur
Aysima12' Alıntı: Diş taşı temizletmek faydalımıdir zsrrlimidir araları aciliyor temizlenince deniliyor Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmiyorum ama belki dışı inceltiyordur
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #3 Aysima12' Alıntı: Diş taşı temizletmek faydalımıdir zsrrlimidir araları aciliyor temizlenince deniliyor Genişletmek için tıkla ... Kayinbabam temizletti araları acildi
Aysima12' Alıntı: Diş taşı temizletmek faydalımıdir zsrrlimidir araları aciliyor temizlenince deniliyor Genişletmek için tıkla ... Kayinbabam temizletti araları acildi
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #4 Doktor lar eskiden daha fazla yapıyordu şimdi pek yapmıyorlae
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #5 Sürekli yapilinca dış araları açılır ve hassasiyet olur
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #6 Arzu Güçlü' Alıntı: Doktor lar eskiden daha fazla yapıyordu şimdi pek yapmıyorlae Genişletmek için tıkla ... Evet neden acaba işte bende merak ettim bı sorin olurmu diye
Arzu Güçlü' Alıntı: Doktor lar eskiden daha fazla yapıyordu şimdi pek yapmıyorlae Genişletmek için tıkla ... Evet neden acaba işte bende merak ettim bı sorin olurmu diye
H Hatice Dolunay Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #7 ben hic yaptirmadim ama bende oyle duymuştum
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #8 Aysima12' Alıntı: Diş taşı temizletmek faydalımıdir zsrrlimidir araları aciliyor temizlenince deniliyor Genişletmek için tıkla ... Bence faydalı değil araları açılıyo ve ağrı yapıyo
Aysima12' Alıntı: Diş taşı temizletmek faydalımıdir zsrrlimidir araları aciliyor temizlenince deniliyor Genişletmek için tıkla ... Bence faydalı değil araları açılıyo ve ağrı yapıyo