Dişimin yarısi kırıldı boşluk oluştu orayı doldurmakmi yoksa tamamen kalaninida cektirmekmi mantıklı
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #1 Dişimin yarısi kırıldı boşluk oluştu orayı doldurmakmi yoksa tamamen kalaninida cektirmekmi mantıklı
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #2 Doldurun bence koku sağlamsa hiç bir şey doğal dişin yerini tutamaz
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #3 Bende öle düşünüyorum ama tekrar kırılır diye korkuyorum çünkü iğne fobim var sürekli işlem yaptiramam
Bende öle düşünüyorum ama tekrar kırılır diye korkuyorum çünkü iğne fobim var sürekli işlem yaptiramam
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #4 Aysima12' Alıntı: Dişimin yarısi kırıldı boşluk oluştu orayı doldurmakmi yoksa tamamen kalaninida cektirmekmi mantıklı Genişletmek için tıkla ... Benim kaynaminda kirlidi dolgu yaptırdılar canım hep çıktı çektir bence
Aysima12' Alıntı: Dişimin yarısi kırıldı boşluk oluştu orayı doldurmakmi yoksa tamamen kalaninida cektirmekmi mantıklı Genişletmek için tıkla ... Benim kaynaminda kirlidi dolgu yaptırdılar canım hep çıktı çektir bence
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #5 Aysima12' Alıntı: Dişimin yarısi kırıldı boşluk oluştu orayı doldurmakmi yoksa tamamen kalaninida cektirmekmi mantıklı Genişletmek için tıkla ... Çektir bence
Aysima12' Alıntı: Dişimin yarısi kırıldı boşluk oluştu orayı doldurmakmi yoksa tamamen kalaninida cektirmekmi mantıklı Genişletmek için tıkla ... Çektir bence
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #6 Aysima12' Alıntı: Dişimin yarısi kırıldı boşluk oluştu orayı doldurmakmi yoksa tamamen kalaninida cektirmekmi mantıklı Genişletmek için tıkla ... Dolma imkanı varsa doldurt cektirme
Aysima12' Alıntı: Dişimin yarısi kırıldı boşluk oluştu orayı doldurmakmi yoksa tamamen kalaninida cektirmekmi mantıklı Genişletmek için tıkla ... Dolma imkanı varsa doldurt cektirme
S Sevda çalı Uzman Üye Yaş 41 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #7 Doktor neyi öneriyor hangisi daha iyi ve sağlam olur diyorsa onu yaptır
@ @gulfidan_nur Aktif Üye Yaş 21 Cinsiyet Kadın 19 Kasım 2022 #8 Benım dıslerımde aynı ıclerı kırılıp bosluk olusuyor