Doğal kına tarifi yapımı

thenazli

Yeni Üye
Yıllardır uyguladığımız ve en verimli sonuç aldığımız bir tarif ile geldim. Ben boya kullanmak yerine saçlarımı kinaliyorum. Haydi hep birlikte istifade edelim. 😊
100 gr kına
2 yemek kaşığı hava çiva otu
2 yemek kaşığı hibiskus
1bardak demlenmiş çay
3 adet karanfil
3 adet ceviz yaprağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım limon suyu
1 tatli kaşığı şeker
Hazırlanışı;
1 su bardağı demlenmiş siyah çayın üzerine ceviz yaprağı, hacaciva, hibiskus ve karanfil eklenip kaynamaya bırakılır,kaynadıktan sonra üstü kapalı şekilde demlemeye bırakılır, sonra karışım süzülür ve daha sonra şeker,kina,tuz karıştırılır limon suyu eklenir.Ardından bitkili çaydan eklenerek maske kıvamından biraz daha KOYU bir karışım elde edilir.Eğer cıvık olursa kına
saçınızdan akar.
Deneyenlere şifa vesilesi olsun. 🌸

@elif

Uzman Üye
Yıllardır uyguladığımız ve en verimli sonuç aldığımız bir tarif ile geldim. Ben boya kullanmak yerine saçlarımı kinaliyorum. Haydi hep birlikte istifade edelim. 😊
100 gr kına
2 yemek kaşığı hibiskus
1bardak demlenmiş çay
3 adet karanfil
3 adet ceviz yaprağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım limon suyu
1 tatli kaşığı şeker
Hazırlanışı;
1 su bardağı demlenmiş siyah çayın üzerine ceviz yaprağı, hacaciva, hibiskus ve karanfil eklenip kaynamaya bırakılır,kaynadıktan sonra üstü kapalı şekilde demlemeye bırakılır, sonra karışım süzülür ve daha sonra şeker,kina,tuz karıştırılır limon suyu eklenir.Ardından bitkili çaydan eklenerek maske kıvamından biraz daha KOYU bir karışım elde edilir.Eğer cıvık olursa kına
saçınızdan akar.
Tşk ederim bilgiler icin

Aslı sağır

Uzman Üye
100 gr kına
2 yemek kaşığı hibiskus
1bardak demlenmiş çay
3 adet karanfil
3 adet ceviz yaprağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım limon suyu
1 tatli kaşığı şeker
Hazırlanışı;
saçınızdan akar.
Sagolun bilgi için