Doğum Kilolarınızdan Nasıl Kurtuldunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brown

Yeni Üye
Kızlar doğum kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz

Kimler neler yaptı 3 aya yakın olacak doğum yapalı sadece 7 kilo verdim ne yapabilirim bir fikri olan varsa yazabilir mi

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ben hamilelik boyunca 10 kilo aldım onuda hemen verdim bana diyordular emzirince kilo veriliyor gerçektende verdim 😊

Brown

Yeni Üye
Anladım benim bebeğim emmiyor malesef öyle çok sütüm de yok inşallah bende aldığım kiloları vereceğim

Ozge567

Aktif Üye
Ben yedim yedim kilolarım duruyo üstüne yine yedim için kiloda aldım benim bebek beni bol bol emdiği halde yinede veremedim bünyeden kaynaklı

Sewimnisa23

Yeni Üye
51 kiloyla hamile kaldım doğum bitene kadar 70 kiloya çıktım doğumdan bi kaç gün sonra 10 kilo birden verdiğimi gördüm sonra kendiliğinden aldığım kilolar gitti şu an bebeğim 6 aylık ben 53 kiloyum ve ekmek yemiyorum ☺️

Aslinaz

Aktif Üye
Emzirme döneminde sabahları aç karnına günde 1 fincan nescafe içtim ve nasıl olsa emziriyorum yemem gerekiyor diye yemek yemeyi abartmadim 1 ayda bu şekilde 10 kilom gitti.

Sinsirella

Üye
Sadece 12 kilo almistim ve sadece emzirirdim 12 kiloyuda geri verdim. Fakat göbeğimde biraz fazlalik kaldi, korse kullanmaya başlayacağım onun icinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...