Arkadaşlar doğum kontrol hapini bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalınır
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar doğum kontrol hapini bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalınır
B Bahar4404 Aktif Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #2 Ben kullanmyrm ama hmen kalnr dye biliyorum canm
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #3 Bahar4404' Alıntı: Ben kullanmyrm ama hmen kalnr dye biliyorum canm Genişletmek için tıkla ... Evet kalınıyor ama sanirim ilacı birskinca belli bir koruma süresi oluyor
Bahar4404' Alıntı: Ben kullanmyrm ama hmen kalnr dye biliyorum canm Genişletmek için tıkla ... Evet kalınıyor ama sanirim ilacı birskinca belli bir koruma süresi oluyor
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #4 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar doğum kontrol hapini bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalınır Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim bıraktıktan 1 ay sonra kalınıyo
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar doğum kontrol hapini bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalınır Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim bıraktıktan 1 ay sonra kalınıyo
B Bahar4404 Aktif Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #5 Aysima12' Alıntı: Evet kalınıyor ama sanirim ilacı birskinca belli bir koruma süresi oluyor Genişletmek için tıkla ... Çok uzun sure bir koruması olduğunu düşünmüyorum canım
Aysima12' Alıntı: Evet kalınıyor ama sanirim ilacı birskinca belli bir koruma süresi oluyor Genişletmek için tıkla ... Çok uzun sure bir koruması olduğunu düşünmüyorum canım
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #6 Hemen kalan da var bı sure olmayanda var hormonlar la alakalida olabilir
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #7 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar doğum kontrol hapini bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalınır Genişletmek için tıkla ... Bn kullanmiyom canım hap
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar doğum kontrol hapini bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalınır Genişletmek için tıkla ... Bn kullanmiyom canım hap
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #8 Uzun süre kullanan gorumcemin bıraktıktan sonra 2 yıl boyunca çocuğu olmuyordu tedaviyle çocuk sahibi olmustu
Uzun süre kullanan gorumcemin bıraktıktan sonra 2 yıl boyunca çocuğu olmuyordu tedaviyle çocuk sahibi olmustu