Doğum Sancısı Çekenler

Doğum sancısının çok acı verici olduğunu halk tabiriyle canından can koparır şekilde bir sancı olduğunu duymuşuzdur. Evet doğum sancısı çok zor ama katlanılabilir. Ben de bir çocuğumu 3 saat, diğerini 1 saat sancı çekerek doğurdum. Hatta ikinci doğumumda doğumhanenin kapısına zor yetiştim diyebilirim. Ama doğumdan sonra ki o mutluluğun tarifi imkansızdı. Sizler kaç saat sancı çektiniz? Nasıl doğum yaptınız hanımlar?

Obelyag

Üye
Ben büyük kızıma 2 gün sancı çektim ama normal doğum yapamadım çatımın dar olduğunu söyledi doktor. Sonun da dayanamadım sezeryan oldum ne yazıkki 3 çocuğum da sezeryan oldu ama çok isterdim normal olmasını

Aslinaz

Aktif Üye
Ilk 3 saati evde çektim hastaneye gittigimizde 5 cm olmustu rahim hastanede bi 3 saat daha çektim ve sabah 8.13 de kizim dunyaya geldi:)

ozlemm

Aktif Üye
Gece sinek avlarken suyum geldi mecburen sancıyı çekmeden hastaneye gittik sancıyı hastanede çektim tabi uzun sürdü biraz:)

Feyza

Yeni Üye
Oğlumda aksama kdr evde sanci çektim hastaneye gittim sbha kdr suni sanci verildi oyle doğdu bakalim kizimda nasl olucak sağ saglim gelsinde