E Elsakaya47 Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 7 Temmuz 2022 #1 1 yıldır doğum yaptım 1 göğsümden süt geliyor neden olabilir
En İyi Cevap A A Aslı sağır 7 Temmuz 2022 Elsakaya47' Alıntı: 1 yıldır doğum yaptım 1 göğsümden süt geliyor neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Bendende geliyo normal dedi doktor
Elsakaya47' Alıntı: 1 yıldır doğum yaptım 1 göğsümden süt geliyor neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Bendende geliyo normal dedi doktor
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #11 Benim altı yıl oldu sıkınca halâ geliyor nedenini bilmiyorum Upvote 0 Downvote
E Elsakaya47 Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #12 Arzu Güçlü' Alıntı: Benim altı yıl oldu sıkınca halâ geliyor nedenini bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum valla abla Upvote 0 Downvote
Arzu Güçlü' Alıntı: Benim altı yıl oldu sıkınca halâ geliyor nedenini bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum valla abla
M Mihriban köse Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 16 Ekim 2022 #13 Bencede normal bir durumdur bence Upvote 0 Downvote