Doğum Yaptıktan Sonra Hayatınızda Neler Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gulsen

Aktif Üye
Herkes doğumdan sonra artık yeni bir hayata başlar. Daha farklı uğraşlarla ilgilenirken daha farklı önceliklerimiz olur. Bazen de önceden yaptığımız çoğu şeyi yapamayız ya da bırakırız. Herkesin bir şeyi değişir doğumdan sonra hayatında.

Benim özgürlük kısıtlandı heryere gidemiyoruz birazda ev toplanmıyor çok 🙂

Sedaca

Aktif Üye
Hangisini anlatsam 🙈 üç çocuğum var ve tabiki her biri peşine ayrı bir sorumluluk getirdi dolayısıyla hayatımda en çok sevdiğim değişim bana hayran 3 erkekle gezmek oldu (oğullarım) 😊😊

Aslinaz

Aktif Üye
Bekarligimdaki gibi oyle aman aman suslenemiyorum mesela veya rahat rahat oturup evde keyif catamiyorum benim cadi kizim rahat birakmiyo yinede olsun hersey onlara feda olsun :) ve bebek cok ozlenir ya hani hele de torun olunca anane babaanne ziyaretlerimiz de sıklaştı oyuzden mesela :))

Ozge567

Aktif Üye
Önceliğim hep bebeğim oldu.Bir yere giderken yada çok istediğim bi üründen vazgeçip bebeğimin mutlu etmek için ona alıyorum.Evin temizlği yemek saati hersey bebeğime göre ayarlandı.Rahat rahat oturamıyorum sonra dediklerimi kızım uyudunda aniden hızlı hızlı yapıyorum yeterki mutlu olsun bana yeter .

Elifeymen

Aktif Üye
Him güzel başlık uykusuz kalıyorum diyebilirim hamileyken de uyutmm yordu karnimda şimdide deliksiz uyudum çok nadir 40 da yılda bir anca😄

Ama canı sağolsun yavrumun rabbim hayırlı evlat versin cumlemize

Huriye

Yeni Üye
Kendime zaman ayiramiyom bakim konusunda ama feda olsun canim yavrumun cani yerinde olduktan sonra hicbirsey umrumda degil

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Benim doğumumdan sonra haytımda çok şey değişti.Ben evimde yanlızdım annem gili çok özlüyordum ama doğum yapınca oğluma illgilendiğim için özlemim gidiyor birde ben uykuya çok düşkündüm ama şimdi hiç yatamıyorum oğlumun canı sağ olsun ben sorumluk öğrendim herşeyden önce😊

Moderatörün son düzenlenenleri:

Aslinaz

Aktif Üye
Benim doğumumdan sonra haytımda çok şey değişti.Ben evimde yanlızdım annem gili çok özlüyordum ama doğum yapınca oğluma illgilendiğim için özlemim gidiyor birde ben uykuya çok düşkündüm ama şimdi hiç yatamıyorum oğlumun canı sağ olsun ben sorumluk öğrendim herşeyen önce😊
Benim annemde yanimda 1 hafta kaldı gidince agladimi hatirliyorum...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Benimde kaldı annem ama annem gil memlekte oldukları için uzakalar sende 1 ay filan görüyorum öyüzden özlemide oğlumdan geciriyorumm bende çok ağlıyordumm haylda bazen annemi kardeşlerimi çok özlediğimde ağlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...