Doğumdan Korkan Hamilelere Tavsiyeler

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Doğuma kadar daha hamilelik sürecinde bir çok sıkıntı yaşayan anne adaylarını bir de doğum korkusu sardığı zaman onlar için işler çok dahazor hale geliyor.
Nasıl doğum yapacağım, nasıl geçecek, ne hissedeceğim, sonrasında ne olacak... gibi sorular onların kafasını kurcalar durur.

Bizde doğum yapacak hamileler için korkmamaları konusunda destek olalım. Umarım buradakileri okuyarak az da olsa bu doğum korkusunu yenmiş olur.

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bende hamileyken doğumdan çok korkuyordum bunu için gebelik kursuna bile gittim ve faydasının da gördüm doğumda sadece bebeğinizi düşünseniz bile ağrılarınızın hafiflediğini göreceksiniz tabi ağrınız sancınız olacak ama bebeğinizi kucağınıza aldığınız an ağrılarınızı unutacaksınız onun içinde hamileliğinizin keyfin çıkarın kendinizi ve bebeğinizi sterse koymayın ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar doğumunuz güzel geçecektir benim öyle oldu 😊

Son düzenleme:

Aslinaz

Aktif Üye
Ben cok sancilanmistim sancidan aglarken bile dogucak kizimi dusundugumde sancim gercektende hafifliyodu kucagima aldigimda cektigim acı aklima bile gelmedi :)

ozlemm

Aktif Üye
Hiç korkmayın kızlar Allah yolunu verir önemli olan kısım sansıyı çekmek aslında sancıyı hallet gerisi çok çok kolay

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyor. Milyar insan doğum yapmış bizde onlardan biri olacağız diyerek içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama zor tabi🤣