Doğumdan Sonra Ne Zaman Adet Olunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Doğumdan sonra adet bir çok yeni annenin merak ettiği konudur. Çünkü bir an önce adet olarak eski yaşantılarına bebekleriyle birlikte devam etmek isterler. Bir çok tıbbi açıklaması olmakla birlikte kişiden kişiye değişkenlik gösteren bu durum yani adet düzensizliği nedeniyle doğumdan sonra ne zaman adet olunur sorusuna net bir cevap verilemiyor. Bizlerde annelerin tecrübeleriyle sabitlenmiş bu konuya yaşanmışlık öyküleriyle bir açıklık getirelim.

Doğumdan sonra adet konusunda görüşleriniz nedir, ne zaman adet olunur, düzensizlik ne zaman son bulup eski yaşantılarına dönülür?

Melekanne

Yeni Üye
Her kadının hormonel yapısıyla yumurta rezerviyle ve dahi beslenme ve uyku düzeniyle alakalı bir durumdur.bazi anne ler 3 ayında adet görürken bazıları bir yıl sonra görür.bilimsel araştırmalar prolaktin yani süt hormonuyla alakası olduğunu gözlemlemiştir.halk arasında başka bir gebelikten sütun koruduğu soylenir.ama güvenilir ve etkinliği kanıtlanmamıştır.

Obelyag

Üye
3. Çocuğumun 3 ünde de doğumdan hemen sonra yaklaşık 10 gün sürecek bir adet süreci geçirdim bir arkadaşım 4 ay olamamıştı sanırım hormonal bir süreç

Tubaomer

Üye
Kişiden kişiye değişir ben 2,5 ay sonra oldum sezeryan doğum doğumdan sonra 35 gün doğum sonrası kanama devam etti benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...