Doğumdan Sonra Saç Dökülmesi

• Konuyu başlatan SEA
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Doğumdan sonra saç dökülmesi neden olur. Benim doğumdan sonra belirgin bir şekilde arttı. Şampuan ya da sabun değiştirmedim. Bu durum normal midir? 1 yıla yaklaşacak doğum yaptığım ama hala sorun aynı. Eskiden de vardı az çok ama bu kadar artmamıştı.
Yaşayanlar varsa eğer ne zaman biter ya da konu hakkında bilgisi olan, doğumdan sonra saç dökülmesi nasıl engellenir bir şampuan ya da yöntemi var mı.

Aslinaz

Aktif Üye
Bende de vardi bioblas sarimsakli sampuanini kullaniyorum dökülmeler icin farkedilir oranda faydasini gördüm.Kansizlik ve vitamin eksikligi de sac dökülmesine sebeb olur sampuan kullaniminin yaninda bir check-upta yaptirin kendinize

Huriye

Yeni Üye
Bendede dökülme var emzirdigim icin olabiliyomus kan degerlerine bakilmasi grekiyormus hangi vitamin degeri dustu ise ondan olabilirmis

Vücut direnci düştügü için dökülme oluyo emzirirken vitamin kaybı oluyo buda saç dökülmesine sebep oluyo

D

Durudamla

Ziyaretçi
Doğumdan sonra emzirme döneminde sizdeki vitaminlerin emilimi bebeğe geçiyor saç dökülmesi hemen hemen herkeste görülen ortak bi sorun bende ilk 3 ay şiddetli dökülme oldu saç yapım kuru ve sertleşti. Hiç birşey yapmadım dökülme kendiliğinden durdu ve şuan dökülen saçların yerine yenileri uzuyor uzun süre devam ederse bi kan tahlili yaptırın ve takviye kullanın

Eymen

Yeni Üye
Ay aynı dert bende var hamileyken hiç dökülmeyen gürlesen saçlarım şimdi söndü 🙁benimde 10 aylık olcak oğlan büyüklerimiz çocuk seni tanıyınca saçların dökülmeye başlar derler gerçekten çocuk kırkı çıktı başladı dökülüyor ıslah düzelir

bLeckTea

Aktif Üye
buyukler hep diyorki annenin saci dökülmesinin sebebi bebek anneyi artik tanimaya başladığından olurmus hic inanmiyorum ama 😂

Aycangngn

Yeni Üye
Sarımsak sur bende de çok olmuştu kötü koku olsa bile ona rağmen sürmüştüm rahatsız olursan kokusuz sarimsakli sampuanlar var piyasada

• Beğen
Reactions: SEA
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...