Doğumdan sonra saç dökülmesi

• Konuyu başlatan SEA
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 24
  • Görüntüleme 921
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Size bişe sormak istiyorum doğumdan sonra saçları dökülen varmı benim saçlarım doğumdan sonra çok dökülmeye başladı sizce neden saç dökülmesi olur bu gidişle saçlarım kalmayacak😔doktorda gittmedim sizce gitmem gerekir mi 🤔

Son düzenleme:

Tubaomer

Üye
Size bişe sormak istiyorum doğumdan sonra saçları dökülen varmı benim saçlarım doğumdan sonra çok dökülmeye başladı sizce neden saç dökülmesi olur bu gidişle saçlarım kalmayacak😔doktorda gittmedim sizce gitmem gerekir mi 🤔
Benimde çok aşırı dökülüyor du ve halen daha devam ediyor kansızlık ve vitamin eksiği olabilir bende Şuan da öyle b12 eksikliği var dedi

Ozge567

Aktif Üye
Vitamin eksiklğinden kaynaklı test yaptırmanız doktorun dedıgı vitsminleri kullanmanız gerekıyor .

Melekanne

Yeni Üye
Doğum sonrası sac dökülmesi değişen hormonel yapıyla ilgilidir.sut hormonun artması,hamilelikte plesenta gelişimini etkileyen hormonların azalması,annenin vitamin mineral kaybı etkilidir.dr kontrolünde kan değerlerine bakılmalı,saçların günlük bakımı yapılmalıdır.emzirme dönemi bittiğinde normal rutinine girecektir.

Aslinaz

Aktif Üye
Benim de çok dökülüyordu kansızlık çıktı kendinize bi check-up yaptırın derim.

ozlemm

Aktif Üye
kansızlığım olduğu ve hiç geçmediği için sürekli yaşadığım bir mevzu :(

Dilara

Uzman Üye
Herkeste olan birşey canım bende de oldu güzel saçlarım vardı şimdi yarışı gitti geriye çıkar mı bilmiyorum

tuba060718

Yeni Üye
herkeste olur bebek sizinle yasarken vitaminlerinizi alir sizden ayrildiktan sonrada emerken vitaminlerinizi alir. dr unuza danisarak vitamin takviyesi alabilirsiniz.

• Beğen
Reactions: SEA

Serden06

Yeni Üye
Benimde okadar çok dökülmüştüki İnternetten araştırmıştım hormonlarla alakalıymış geçecek merak etme ama yinede geçmezse saglik ocağında tam kan sayımına baktırmalısın vitamin eksikliği de olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...