Doktor aknetrent vermedi

Pyroin

Yeni Üye
Yüzümde özellikle çene ve yanaklarımda yoğun sivilceler var doktora gittim aknetrent kullanmak istediğimi söyledim en az 6 ay kullanmam gerektiğini yaza denk geldiği için de kullanamiyacağımı söyledi ama ben sivilcelerim yaza kadar geçsin kurtulayım istiyorum çok psikolojimi bozuyo ne kullansam geçer bu sivilceler??

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Yüzümde özellikle çene ve yanaklarımda yoğun sivilceler var doktora gittim aknetrent kullanmak istediğimi söyledim en az 6 ay kullanmam gerektiğini yaza denk geldiği için de kullanamiyacağımı söyledi ama ben sivilcelerim yaza kadar geçsin kurtulayım istiyorum çok psikolojimi bozuyo ne kullansam geçer bu sivilceler??
Doktorunuz dediyse vardır bi bildiği

Sultan

Uzman Üye
Direk ilaç kullanmak yerine bir uzmanına hacamat - sülük tarzı bir tedavi deneyebilirsin

Sedanur

Aktif Üye
Bak kuzum gerçekten ürün satma gösterme çabam asla yok bende kullanıcısıyım su gano nun kecı sütlü ve şeffaf sabunları oluyor ya onları mutlaka denemelısın ya yüzün ay gıbı parlıcak duzenlı kullanımda da sıvılceleeı kurutuyor lekeler geçiyor bi dene derim pahalı bıraz ama parasına degıyor zaten aylarca gıdıyor yanı