Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi
L Lavinya Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ... Ben hala emdiriyor um 2 yaş 1 aylık hele gece ona uyanir biraktiramadim bı onda uyur benimki sabah aksam
Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ... Ben hala emdiriyor um 2 yaş 1 aylık hele gece ona uyanir biraktiramadim bı onda uyur benimki sabah aksam
Z Züleyha Sıkı Yeni Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ...
Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ...
H Hatice Yeni Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ... 18 ay sonra dişi çıkınca ısırmaya başladı canımın acıdığını anlayınca bıraktı kendiliğinden
Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ... 18 ay sonra dişi çıkınca ısırmaya başladı canımın acıdığını anlayınca bıraktı kendiliğinden
Z Züleyha Sıkı Yeni Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #5 1,5 yaşına kadar emzirdim sütüm olsaydı daha da emzirmek isterdim
L Lavinya Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Özge Topcu' Alıntı: Ben hala emdiriyor um 2 yaş 1 aylık hele gece ona uyanir biraktiramadim bı onda uyur benimki sabah aksam Genişletmek için tıkla ... 6 aya kadar emziriyolar sanırım öyle duymuştum
Özge Topcu' Alıntı: Ben hala emdiriyor um 2 yaş 1 aylık hele gece ona uyanir biraktiramadim bı onda uyur benimki sabah aksam Genişletmek için tıkla ... 6 aya kadar emziriyolar sanırım öyle duymuştum
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Lavinya' Alıntı: 6 aya kadar emziriyolar sanırım öyle duymuştum Genişletmek için tıkla ... Malesef biz hala emiyoz
Lavinya' Alıntı: 6 aya kadar emziriyolar sanırım öyle duymuştum Genişletmek için tıkla ... Malesef biz hala emiyoz
M Merve çınar Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 Farmaside çay agacı kremi var o ıyı gelıyo
F Fatma ates Aktif Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ... Ben 1 yil emzirebildim sadece Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ... Sadece 1 yıl emzirebildim
Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ... Ben 1 yil emzirebildim sadece Lavinya' Alıntı: Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebislerinizi ne kadar süre emzirdi Genişletmek için tıkla ... Sadece 1 yıl emzirebildim
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Nasıl yaralar birde kendiglinden mi cikiyor