Kimin eltileri kıskançtır yada anlaşır mısınız
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 25 Mart 2022 #1 Kimin eltileri kıskançtır yada anlaşır mısınız
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 25 Mart 2022 #2 Benim eltim çocukluk arkadaşım 🤣tam bir ilan 🤣🤣🤣🙈 İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Benim eltim çocukluk arkadaşım 🤣tam bir ilan 🤣🤣🤣🙈 Genişletmek için tıkla ... Ben ne kadar iyi niyet beslesemde alttan alttan yapıyor bir liralık Maydonozu bile kıskanıyor🙈🙈🙈
Benim eltim çocukluk arkadaşım 🤣tam bir ilan 🤣🤣🤣🙈 İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Benim eltim çocukluk arkadaşım 🤣tam bir ilan 🤣🤣🤣🙈 Genişletmek için tıkla ... Ben ne kadar iyi niyet beslesemde alttan alttan yapıyor bir liralık Maydonozu bile kıskanıyor🙈🙈🙈
@ @gulfidan_nur Aktif Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 25 Mart 2022 #4 Esim 3 erkekler ben buyuk gelinim daha 2 tane gelecek baklm ınsallah anlasırım
E Ecece Aktif Üye 26 Mart 2022 #6 Şilan kahraman' Alıntı: Bizler anlaşamıyoruz kıskançlık var Genişletmek için tıkla ... Kıskançlık tüm insanların içinde var ama konu elti olunca 2 kat olabiliyor
Şilan kahraman' Alıntı: Bizler anlaşamıyoruz kıskançlık var Genişletmek için tıkla ... Kıskançlık tüm insanların içinde var ama konu elti olunca 2 kat olabiliyor
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 26 Mart 2022 #7 Aynen bu şekil olunca da anlaşmıyorlar Şilan kahraman' Alıntı: Aynen bu şekil olunca da anlaşmıyorlar Genişletmek için tıkla ... Eltin varmı canım Son düzenleme: 26 Mart 2022
Aynen bu şekil olunca da anlaşmıyorlar Şilan kahraman' Alıntı: Aynen bu şekil olunca da anlaşmıyorlar Genişletmek için tıkla ... Eltin varmı canım
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 26 Mart 2022 #8 Ne anlaşıcam ya nankör. Şeytan görsün yüzünü hıh demiş büyük şair😂
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 27 Mart 2022 #10 Eltin var mı derdin var 😁diyenler çoğunlukta