Emzik Nasıl Bıraktırılır

• Konuyu başlatan SEA
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 687
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
8 aylık oğlum var emzik kullanıyor ve ben artık kullanmasının istemiyorum ama vermesemde ağlıyor sürekli yatmıyor nasıl bıraktıra bilirim siz neler yaptınız nasıl bıraktırılır bana yardımıcı olurmusunuz

Ozge567

Aktif Üye
Aşamalı olarak dikkatli bi sekilde emziğin ucunu kesin. Zamanla emzik rahatsız edicektir. İki asamada kaybettim diyin uyku düzeni sinir nöbeti geçirebilir sabır edin bu şekilde yapın ama zamanla trajedi yaşamasın. Sonra el emmeye başlıyolar.

SEA

Aktif Üye
Moderatör
ellerin şimdi bille emiyor emzik vermediğim zaman ama deneyecem dediğinizi çok teşekür ederim inşallah işe yara bıraka billir

Sinsirella

Üye
Bu konuda deneyimim yok bebegim emzik kullanmiyor fakat 1 2 gun verip verdigime pisman olmuştum, ve o 2 gun boyunca emzik istedikce meme vermiştim. Birdaha istemedi.
Belki sizdede ise yarabilir.

Sedaca

Aktif Üye
Ben üç aylık kendim sevdiğim için başladım uyurken hep kullanırdı 9 aylık kayboldu dedim bi daha sormadı unuttu öylelikle bıraktık

Aslinaz

Aktif Üye
bu sekil yapılıyo yada emziğe sevmedi yiyiceği banıyolar

Aynen benim arkadaşım pul bibere cok küçük parca 1-2 tanesinden koydu pul biberin pullarindan aci olmayacak ama ayni zamandada aromasindan begenmeyip biraktiracak gibi yani öyle birakti bebegi memeyi biraktirir gibi yani

Tubaomer

Üye
Emziği önce bi yerden sonra kaç gün sonra bi kac yerinden delik açın o şekilde verin ve çocuk her ağladığında her mız mız edende emzik veya meme vererek susturmayın bunu çoğu kişide görüyorum bu şekilde daha çok bağlanıyor lar ve gündüz mesela aşama aşama hiç vermemeye çalışın bi gün 2 saat gün geçtikçe artırın ve bu şekilde iyi bir sonuç alirsnz bende bu şekilde biraktirdim 1,5 yaşında dı benim oğlum bırakınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...