Emziren Anneler Chia Tohumunu Kullanabilir mi?

• Konuyu başlatan Hülya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 650
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

Hülya

Ziyaretçi
Sevgili anneler bir şey sormak istiyorum chia tohumunu emziren anneler kullanabilir mi? Bir sakıncası var mıdır yoksa normal kullandığımız gibi kullanabilir miyiz sizce. Yani bir zararı olacağını düşünmüyorum normalde çok faydasını görenler varda bebeğe geçmesi nasıl olur, bir zararı olur mu acaba

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Chia tohumu bir çok amaçla kullanılabilir. Besin değerleri olarakta gayet faydalı bir şeydir. lif, protein, vitamin yönünden zengin olduğu yazıyor. Özellikle diyet yapanlar daha az beslenmek isteyenler filan da kullanabiliyor. Yani emzirme konusunda emin olmamakla birlikte şahsen bir zararının olacağını düşünmüyorum. Artı süte karışımı ve bebeğe aktarımı konusunda da ayrıca araştırmak gerek

Ecece

Aktif Üye
yani bende bir zarar olacağını düşünmüyorum. hemşireler her şeyi anlatıyor çok zararlı olsa özellikle belirtirler bunu bunu tüketmeyin diye

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
yani bende bir zarar olacağını düşünmüyorum. hemşireler her şeyi anlatıyor çok zararlı olsa özellikle belirtirler bunu bunu tüketmeyin diye
Önemli olan birinin söylemesi değil, size faydası ya da zararını tespit etmek. Çünkü anne sağlıklı olmalı ki bebeğine de aynı sağlığı aktarabilsin.

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Sevgili anneler bir şey sormak istiyorum chia tohumunu emziren anneler kullanabilir mi? Bir sakıncası var mıdır yoksa normal kullandığımız gibi kullanabilir miyiz sizce. Yani bir zararı olacağını düşünmüyorum normalde çok faydasını görenler varda bebeğe geçmesi nasıl olur, bir zararı olur mu acaba
Anne sütünden çocuğa geçeceği için doğru olmaz

Baharyn

Uzman Üye
Bi zararı olacağını düşünmüyorum ama yinede bir dr la görüşüp ona gore devam edin bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...