Emzirirken göğüs yara yada acı sorunu yaşadınız mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simay

Yeni Üye
2 aydır gögsümde geçmeyen yara var ne yaptıysam geçiremiyorum 1 haftadır da diger gogsumde ama emzirirken gögsümün zarar görmemesi için ne yapıyorsunuz ? Bana iki çocuklu bi anne arkadaşım emzirirken göğüs koruyucu kullanmanın acıyan göğüslere kalkan görevi gördüğünden bahsetti bu ürünü önerdi. Sizce iyi gelir mi ?

Ekli dosyalar

• 1645524417610.png
    1645524417610.png
    97.8 KB · Görüntüleme: 47

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Evet bu ürünlerin kullanımı oldukça yaygındır. Göğüs ucuna takılan aparat yardımıyla doğrudan bebeğin memeye teması kesiliyor. Burada dikkat edilmesi gereken ürünün plastik paraben gibi ürünler içermemesi. Ayrıca çatlaklar için vs de göğüs ucu kremi kullanabilirsiniz.

egemm

Aktif Üye
Ben çok şükür yaşamadım hiç, memeyi bebeğe doğru tutturmakla alakalı bir durummuş bu, bebek memeyi doğru şekilde kavradiginda hiçbir sekilde yara ve acı olmuyor.

asyam

Aktif Üye
her emzirmeden once ve sonra gogus kremi surmek iyi geliyor, benimde olmustu 2 ay falan surdu sonra iyilesti cok sukur, gercekten cok aci veriyor ve zor oluyor emzirmek bu donemde,bol bol krem surmenizi oneririm.. bide dogum yapmadan 1 ay once falan krem surmeye baslamak gerekiyormus gercekten cok ise yariyormus. Tabi dogru emzirme seklide cok etkili

egemm

Aktif Üye
Ben doğru emzirme şekli ile hiç sorun yaşamadım :) krem almıştım belki gerekli olur diye ağzını bile açmadım

Doğumdan bir ay önce göğüs ucunu uyarmamak şartı ile kantoron yağı ile yağlarsanız hiç bir şekilde yara olmuyır ilk çocuğumda ben bilmiyordum ikinci Çocukta öğrendim bir kez bile yara olmadı ilk oğlumda kanamıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...