Emzirme Döneminde Aşırı Düşkünlük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozlem3525

Yeni Üye
Merhaba kızım 1 bucuk yaşında emiyor 2 yaşına kadar emziricem ama aşırı düşkün bana 5 dakika nefes aldırmıyor acaba memeden kesildiğinde düzelirmi? Böyle olan varmı başka?

Burcuk

Üye
O kadar emzirmişsiniz 6 ay daha idare etseniz daha iyi değil mi emzirmek bebekle bağ kurar tabii ama bi onu kesmekle bitmez hem sütün çocuklara faydası olduğunu biliniyor bağışıklığn çok önemli olduğu bir dönemde hata olur bence

Ozlem3525

Yeni Üye
Yok siz yanlıs anladınız. Ben emzirmeye tabıkı devam edıcem sormak istedıgım su. Yani emzirme döneminden sonra bu huysuzluğu gecermi? Memeden asla kesmem 2 yasına kadar kesın emecek hayra gecebılır de. Dedıgım gıbı o surecte sonra düzelirmi. Meme emdiği İcin benden hic ayrılmıyor yatagında bıle yatmıyor

Burcuk

Üye
Alışkanlık sonunda bıçak gibi kesilmeyecektir odasında yatağında fln değişiklik yapsanız beraber biraz faydası olabilir belki

Ozlem3525

Yeni Üye
Her şeyi denedim ilk başlarda yatağında yatardı hep birazdaha buyuyunce benden hiç ayrılmıyor. Yanından kalktığım an hemen hıssedıyor
2 bucuk yasında 1 kızım daha var kucuk kızım yanımda yatmak ıstedıkce halıyle oda ıstıyor. Kucuk kızımın bana bu kadar duskunlugunu meme emmesıne bagladı gım İcin sordum. Artık bukadar sabrettim bkac ay daha boyle surecek sanırım

Burcuk

Üye
Benim bebeğim hiç sevmiyor öyle haşır neşir olmayı gerçi zaten yatmayı sevmiyorlar olarak bende hiç yatırmadım zaten ilk günden beri beşiğine yattı hamağında yattı arada yanımda yatsa şöyle bir sarılsa hoşuma giderdi büyüyünce nolur bilmem ama sürekli olunca zor tabii

Ozlem3525

Yeni Üye
Benım 2.kızım işde tam tersi inanın hiç bırakmıyor yakamı sureklı ahlayarak bana tırmanıyor cok aşırı hemde

Burcuk

Üye
Biraz daha büyüsün bağımsız olmak isteyecek siz gel deseniz gelmez çıkarın tadını ben kızım olsun çok istemiştim nasip olmadı tontik bir oğlum var ama kız gibi olmuyor kızlar daha bir sıcak oluyor daha yakın oluyor

Ozlem3525

Yeni Üye
İlk kızım öyle herkeze gülücük sacar sevecen ama kucuk kızım kimsede 5 dakika bıle durmaz benden ayrılıp. Cok guzel bir duygu aslında ama cokda sıkıntılı işimi falan cok zor yaparım mesela katılarak aglıyor o derece🙄

Burcuk

Üye
Benim oğlumda farklı değil o konuda kucak olacak ama oturmak yok sabit durmak yok gez gez dur ne kol kalıyor ne bel şimdiden zorluyor beni daha 4 aylık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...