En Büyük Hayalim: Özgürce Hayal Kurabilmek

• Konuyu başlatan Anne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 28
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Herkesin hayatının bir döneminde bir hayali vardır mutlaka! Kimisi hayalini gerçekleştirdi, kimisi hayallerinin yanından bile geçemedi!
Denk geldiğim bir sözde "En büyük hayalim, Özgürce hayal kurabilmek" diyordu. Yani artık hayal kurmak bile çok zor hale gelmiş durumda. Hayal bile kurmuyor artık insanlar, kadınlar!
Bir düşünün gerçekten en son ne zaman özgürce bir hayal kurup, gerçekleştirmek için peşinden koştunuz?
Ya da son hayaliniz neydi hakikatten, belkide hatırlamıyorsunuz bile... Bu hayalinizin neresindesiniz? Bu hayalinize ulaşmak için gerçekten ne yaptınız? Belki de hiç bir şey.

Gelin hayallerinize birlikte dokunalım, gelin yeni hayaller kuralım.

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Gerçekten doğru diyorsunuz. Hayatta koşturmadan, işten güçten dolayı o kadar yoğunuz ki. Bizde evimizle, çocuğumuzla ilgili hayaller kuruyoruz. Mesela benim hayalim, evimin kapılarını ve parkelerini birde mutfak dolabını değiştirmek. Birde ata binmek ama attan korkuyorum.

hiraveymen

Aktif Üye
ben hiç bir zamn hayal kurmadim çünkü yasadiklarim hayal kurmama fırsat vermedi hiçbir zamn çünkü hayat çok yordu beni

• Sad
Reactions: SEA
Hayal kurmayı pek sevmiyorum sonra yıkılır diye korkuyorum ama yinede bazen düşünüyorum neyin hayalindeyim diye hayalsiz olmuyo ki en çok çocuklarım için hayal kurdum allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış

Arda2011

Yeni Üye
Bende aynı fikirdeyim. Hayal kurmak kolay da sonrası husran Oldugunda ki acı buyuk oluyor gercekler girerek yasamak en guzelı

Tubaomer

Üye
Benimde en büyük hayalim eşimle beraber çocuğumuz la birlikte bolca vakit geçirmek başka isteğim yok gerçekten eşim dışarda çalıştığı icin gurbet çok zor ve ağır geliyor

D

Durudamla

Ziyaretçi
Bundan bikaç yıl öncesine kadar sevdiğim insanla evlenip mutlu mesut yuva kurmaktı. Çok şükür gerçekleşti de. Ama hep hayalim olan güzel bi meslek hala hayal olarak devam ediyor.. 🙏

Lovemam

Yeni Üye
Bazen kurduğunuz hayaller e ulaşınca yanlış hayal kurdunuzu anlıyorsunuz hayırlısı neyse onu versin demek en güzeli sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...