En Erken Hamilelik Belirtileri Ne Zaman Ortaya Çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Daha önce sizlere hamilelik belirtileri hakkında detaylı bilgi vermiştik. Ancak en çok merak edilen en erken hamilelik belirtileri ne zaman ortaya çıkar, ne zaman fark edilir. Çünkü daha ilişkiden yeni çıkıp, üstünden bir süre geçmeden hamile kaldığından şüphe edenler var. Henüz yumurtanın döllenmesi ve embriyonun oluşması için çok fazla süre varken bazı kadınlar hamilelik belirtileri yaşadığını dile getiriyor.

Bazı kadınlarda en erken hamilelik belirtileri döllenmenin ilk haftalarında ya da yaklaşık 10 gün içerisinde belirtiler gösterse de, kimilerinde bu süre daha da uzayabilir. En doğru sonuç için gebelik testi yapılmasını uygun görülür.

Peki sizlerde bu belirtiler ne zamandan ortaya çıkmaya başladı, bu şekilde en erken ne zaman olduğunu tespit edebiliriz.

Ecece

Aktif Üye
Çok değil bir hafta ongüne kadar belli ediyor kendini. Zaten 2-3 hafta geçince tamamen öğrenmiş oluyorsun ve tüm belirtiler görülmeye başlıyor.

bLeckTea

Aktif Üye
2 hafta icinde belli oluyo gebelik testinde silik cizgi bile gosterio 2 haftalik bi gebeligi

Dilara

Uzman Üye
Ben hamile olduğumu hiç anlayamıyorum o yüzden korkuyorum üstüne görüyorum yani adet görüyorum bir defa bildiğin ay başı kanı gibi geliyor test yaptığım zaman anlıyorum anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...