En İyi Bebek Maması

• Konuyu başlatan Anne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 38
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Her annenin merak ettiği konulara değinmeye çalışıyorum. Bir diğer en çok merak edilen konulardan bir tanesi de en iyi bebek maması hangisidir? Herkes bebeğini en sağlıklı şekilde büyütmek ister. Bu nedenle özellikle ek gıdaya geçişte veya anne sütüne yakın devam sütü gibi konularda en iyisini kullanmak isteriz.

Tecrübeli annelerimiz görüşlerinizi bizimle paylaşırsa en iyi bebek maması markası hakkında diğer annelere fikirler verebiliriz. Sizce en iyi bebek maması, mamanın içeriği ve özelliklerine değinerek hangisi olduğu belirtiniz.

• Beğen
Reactions: SEA

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ben bebelac gold kaşık mamasını kulanıyorum bebeğim severek tüketiyor ve doktor tavsiyesi

Ozge567

Aktif Üye
Her annenin merak ettiği konulara değinmeye çalışıyorum. Bir diğer en çok merak edilen konulardan bir tanesi de en iyi bebek maması hangisidir? Herkes bebeğini en sağlıklı şekilde büyütmek ister. Bu nedenle özellikle ek gıdaya geçişte veya anne sütüne yakın devam sütü gibi konularda en iyisini kullanmak isteriz.

Tecrübeli annelerimiz görüşlerinizi bizimle paylaşırsa en iyi bebek maması markası hakkında diğer annelere fikirler verebiliriz. Sizce en iyi bebek maması, mamanın içeriği ve özelliklerine değinerek hangisi olduğu belirtiniz.
[/

Ozge567

Aktif Üye
Ben bebeğime aptamil mama kullanmıştım başka marka almadım ıyi bi mama ama balık kokusu gibi bi kokusu var doyurucu bi mamaydı bebegime

Bebelac kullanmıştım ilk çocuğumda, ama kabızlık yapıyordu sonra farklı mamalar da denedim benim çocuğumda hepsi kabızlık yapmıştı.Onun dışında çok güzel bir mama bebelac markası.

Obelyag

Üye
Ben 3 çocuğumda da bebelac kullandım. 1 yaşından sonra da arı mama kullandık onu daha çok sevdi sonrasında ben kendim yPtım

Aslinaz

Aktif Üye
Benim bebegim zayif bi bebekti SMA kullandim kilosunu toparlamasina cok yardimci olmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...