Enteresan Hamilelik Belirtileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Genel olarak hamilelik belirtileri az çok bellidir. Ancak öyle karşılaşılan bazı durumlar var ki bunlar da sıralanarak listelere katılabilir. Tabi bunlar aslında bilimsel olarak kanıtlanmamış ama yine de halk arasında belirti olarak kabul edilebilen faktörlerdir. Örneğin aşırı mide bulantısı enteresan hamilelik belirtileri arasında sayılabilir. Bunları sıralayarak bir liste oluşturmak istedik. Böylece bu enteresan belirtilerden birini hissettiğinizde şüphe duymaya başlayabilirsiniz. Bizim aklımıza gelenlerin başında bir kaç genel konu mevcut. İsterseniz bizim tespit ettiğimiz bazı enteresan veya ilginç diyebileceğimiz belirtiler:
  • Mide bulantısı
  • Koku hassasiyeti
  • Fazla gaz oluşumu
  • Yorgun hissetme
  • Aşerme
Yukarıdakiler gibi sizin de karşılaştığınız, duyduğunuz ya da başınıza gelen enteresan belirtiler ve sonrasında gebe olduğunu fark ettiğiniz durumlar oldu mu?

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Hamileliğin ilerleyen zamanlarında memeyi sıkınca hafif süt gelir ama bunu fazla yapmamak gerekir. Ama en başında sıvı gelir mi hiç bilmiyorum

Özge Topcu

Uzman Üye
Sürekli uyku tiksinti ve bulanti birde baş donmesi tansiyon gibi ben 3 ay olana kadar teste cikmamisti sonra ogrendim gebeymisim bende hastaligim var sandim hastanede kandada cikmamisti hep düşuk olurdu sonra ameliyat olunca diğer kizimi sonuncuyu 5 haftalikken ogrendim oda yine biraydi ☺️☺️🤷🤷

Tuba Durmus

Aktif Üye
  2. Erkek
Genel olarak hamilelik belirtileri az çok bellidir. Ancak öyle karşılaşılan bazı durumlar var ki bunlar da sıralanarak listelere katılabilir. Tabi bunlar aslında bilimsel olarak kanıtlanmamış ama yine de halk arasında belirti olarak kabul edilebilen faktörlerdir. Örneğin aşırı mide bulantısı enteresan hamilelik belirtileri arasında sayılabilir. Bunları sıralayarak bir liste oluşturmak istedik. Böylece bu enteresan belirtilerden birini hissettiğinizde şüphe duymaya başlayabilirsiniz. Bizim aklımıza gelenlerin başında bir kaç genel konu mevcut. İsterseniz bizim tespit ettiğimiz bazı enteresan veya ilginç diyebileceğimiz belirtiler:
  • Mide bulantısı
  • Koku hassasiyeti
  • Fazla gaz oluşumu
  • Yorgun hissetme
  • Aşerme
Yukarıdakiler gibi sizin de karşılaştığınız, duyduğunuz ya da başınıza gelen enteresan belirtiler ve sonrasında gebe olduğunu fark ettiğiniz durumlar oldu mu?
Benm hamilelik belirtisi çok fazla turşu yiyordum ve üstüne de çikolata yiyordum normal de ikisi hiç yenmez ama hamilelik de hersey olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...