Onu anladığınızı arkadaş olmaya çalışın belki anlar sizin ona olan bakış acınızı17 yaşında oğlum var cok fazla tartışıyoruz nasıl yaklaşmalıyım arkadaşlar ergenlik döneminde
Alttan alacaksın yanında oldugunu hissettir olmaz dediklerini kırmadan dökmeden güzel bır dille anlat fazla yuklenme17 yaşında oğlum var cok fazla tartışıyoruz nasıl yaklaşmalıyım arkadaşlar ergenlik döneminde
Konuşmayı deneyın anlamaya çalışın zıt gitmeyin inatlaşmayın17 yaşında oğlum var cok fazla tartışıyoruz nasıl yaklaşmalıyım arkadaşlar ergenlik döneminde
Valla alttan almayı ben doğru bulmuyorumO ne derse alttan almalısın başka çarem yok kızlar neyse de erkeklerde engenlik çok zor
Arkadaş olcaksın inatlaştığın zaman evden kaçmaya kadar gidiyor etraftan görüyorumValla alttan almayı ben doğru bulmuyorum
Evet çok haklısınızArkadaş olcaksın inatlaştığın zaman evden kaçmaya kadar gidiyor etraftan görüyorum
Fazla üstüne gitmeyin bu yaşlar tehlikeli olabiliyor17 yaşında oğlum var cok fazla tartışıyoruz nasıl yaklaşmalıyım arkadaşlar ergenlik döneminde