- Kadın
Açıkçası erkek bebek anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız diye soranları başlarda pek anlamıyordum. Ancak şöyle ki son haftalara yaklaştıkça bebek doğdu doğacak heyecanı daha da arttığı için her şeyi öğrenmek istiyor. Artık son haftalarda tek odak noktası bebek olduğu için erkek bebek anneleri de kaçıncı hafta doğum yapma ihtimalinin olduğunu diğerlerine soruyor. Tabi ki nihayetinde doğuma alma kararını yine doktor verecektir biliyoruz ama evde de ona göre temkinli davranmakta fayda var.
Yukarıdaki soruyu ben tüm erkek bebek annelerine sormak istiyorum. Özellikle erken ya da gecikme yaşayanlar veya kolik bebek anneleri dahil kaçıncı hafta doğum gerçekleştiğini belirtebilirse çoğunluğun görüşünü almış oluruz. Ayrıca doğumun bu haftada nasıl geçtiğini, neler yaşadığınızı, normal doğum olup olmadığı gibi detaylar verirseniz oldukça bilgi vermiş olursunuz.
Yukarıdaki soruyu ben tüm erkek bebek annelerine sormak istiyorum. Özellikle erken ya da gecikme yaşayanlar veya kolik bebek anneleri dahil kaçıncı hafta doğum gerçekleştiğini belirtebilirse çoğunluğun görüşünü almış oluruz. Ayrıca doğumun bu haftada nasıl geçtiğini, neler yaşadığınızı, normal doğum olup olmadığı gibi detaylar verirseniz oldukça bilgi vermiş olursunuz.