Eşler bebek veya çocuk bakımında ne kadar yardımcı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz1987

Üye
Eşleriniz lohusalık ve sonrasında size ne konuda ne kadar yardımcı oldu hanımlar? Benim eşim daha ne bir tırnak kesti, ne bez değiştirdi ne de banyo yaptırdı. Ev işlerini saymıyorum bile :)

Sinsirella

Üye
Kolayliklar diliyorum cok zor sizin icin.
Benm esimin gidisatida oyle gibiydi mudahale ede ede konusarak anlatarak bebegin babayada ihtiyac duydugunu belirterek, nekadr yoruldugumu bunun evliliğimizede yansiyabilecegini anlatarak cozdum durumu. Simdi Allah razi olsun yetemedigim herseye kosar, yeri gelir yemegide yapar.
Iletisimin onemli olduğunu dusunuyorum

Aslinaz

Aktif Üye
Benim esim masallahi var lohusayken de hamileyken de yemek hazirlayip sofrayi toplardi simdi bile bez degistirme banyo tek basina yapamasa bile mutlaka bana yardim eder 💕

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Benim eşim bu konuda bana çok yardımcı oldu şimdide oluyor ben oğlumun tırnaklarını kesemem hep eşim keser tek şimdi değil hamileyken de yapıyordu ev iş yemek 😍 şimdi de hasta olsam yapar eşim bu konularda çok düşünçeli maşallah
😀😊❤

Ozge567

Aktif Üye
Benim eşimde istediğim zaman yemek hazırlar bazen toplar bazen toplamaz. Hastalansam bakar bana çocuk konusunda ben bakarım o uyur .işine gelirse oynar .çocugunada çok düşkündür .ağlasa kızar hemen .

Sedaca

Aktif Üye
İlk iki bebeğim de gece hiç kalmazdım babası kalkar oyalar uykusu gelince kucağıma verir emzirir uyuturdum sabahta bni uyandırma işe giderdi üçüncü bebeğim gece kalkmıyor artık ama sabahları sobamı yakar sessizce çıkar ve asla unutamam lohusalığımı yalnız geçirdiğim için her akşam yemekleri yapar öyle giderdi işe Allah razı olsun o konuda çok razıyım eşimden💞

Ozge567

Aktif Üye
İlk iki bebeğim de gece hiç kalmazdım babası kalkar oyalar uykusu gelince kucağıma verir emzirir uyuturdum sabahta bni uyandırma işe giderdi üçüncü bebeğim gece kalkmıyor artık ama sabahları sobamı yakar sessizce çıkar ve asla unutamam lohusalığımı yalnız geçirdiğim için her akşam yemekleri yapar öyle giderdi işe Allah razı olsun o konuda çok razıyım eşimden💞
Ne güzel Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...