Evde Etkinlik Fikri Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Yapıştırma yaptira bilirsiniz tabi sizde yaninda olacak şekilde kitap okuyabilirsiniz bellirle saatlerde çorapların çoçugunuza verip teklerini bulabilderbilirsiniz oyunlu birşekilde sayılari şimdiden oğeretbilirsiniz şarkı olursa daha iyi😊😍

Hayatın içinden etkinlikler yapabilirsiniz mesela bulaşık makinesini birlikte yerleştirebilirsiniz çamaşır makinesinde birlikte çamaşır atabilirsiniz renkli boya kalemleri alıp birlikte boyama yapabilirsiniz hayatın içinden olan etkinlikler çocukların daha çok hoşuna gidiyor

Melekanne

Yeni Üye
Ilk 2 yaş etkinlikleri beynin bu döneminde konuşma kelime keşfetme duyumsal ve görsel zekayı geliştirme hedefli olmalıdır.kelime dağarcığını genişletme görsel nesne ve hayvan resimleri bulunan zeka kartlarından nesneyi hayvani veya bitkiyi tanitarak olduğunda çocuğun dil göz hayel koordinasyonunda gelişimine büyük katkı sağlayacaktır.

Sinsirella

Üye
Kizim henüz 7 aylik fakat 2 yas aktivitelerine bile suandan plan yapıyorum, cunku tablet, tv, tlfn ile zaman geçirsin istemiyorum. Suracikta bekleyeyimde sizlerinde görüslerini aktivitelerini okuma fırsatım olsun 😊

ozlemm

Aktif Üye
etkinlik kitaplarının çok faydasını görüyorum.Hatta kitapçı.comtr isimli bir site var etkinlik kitapları çok uygun ve kaliteli isterseniz bi bakın öneririm.

deniz1987

Üye
oyun hamurları da bu yaşlar için çok uygun. el kaslarını geliştiriyor, hayal gücünü kuvvetlendiriyor. motor gelişimine epey faydalı buluyorum ben. hem de çok eğleniyorlar

hiraveymen

Aktif Üye
kolay tahta pazillar var sonra bu iki ayda uygun çok güzel eğitici kartlar var ondan alabilirsiniz internetten örnek alarak çeşitli onun yaşına uygun kes boya yapabileceği bir cok sey var ben kızımla yapıyorum ve akşam babası geldiğinde ben ne yaptım baba bak diyor sevinci bile guzel

Dilara

Uzman Üye
Biz pazıl aldık değişik değişik onları oynuyoruz zeka geliştirici oyun çok oynuyoruz telefondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...