Anlamayanlar sağlık ocakları yapıyor idrar testi gidebilir
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2022 #11 Anlamayanlar sağlık ocakları yapıyor idrar testi gidebilir
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2022 #12 Özge Topcu' Alıntı: Evde gebelik testi nasıl yapilir yada nasıl yaparsiniz bilgi ve fikirleri alalim bu konuda ortakmiyiz acaba herkes aynimi yapıyor gelsin yorumlar 😂😂🤣 Genişletmek için tıkla ... Direk TESK alıp yapıyoruz diğer türlü guvenmiyorum
Özge Topcu' Alıntı: Evde gebelik testi nasıl yapilir yada nasıl yaparsiniz bilgi ve fikirleri alalim bu konuda ortakmiyiz acaba herkes aynimi yapıyor gelsin yorumlar 😂😂🤣 Genişletmek için tıkla ... Direk TESK alıp yapıyoruz diğer türlü guvenmiyorum
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2022 #13 Valla Allah bı sekilde ogrenmyi nasip ediyor işte
Z Zeliss Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2022 #14 Gebelik testiyle bazen de doğru cikmayabiliyor en iyisi kan tahlili vermek İşte aradığım yorum😁😁😁😂😂😂 İşte aradığım yorum😁😁😁😂😂😂
Gebelik testiyle bazen de doğru cikmayabiliyor en iyisi kan tahlili vermek İşte aradığım yorum😁😁😁😂😂😂 İşte aradığım yorum😁😁😁😂😂😂
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2022 #15 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2022 #16 Çamaşır suyuna idrar akitiyolar çok etkili oluyor kopururse hamilesiniz demektir.
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2022 #17 Sabah ili idrara çamaşır suyu bende duymuştum denemek lazım🤣🤣🤣
S Sevda çalı Uzman Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 3 Temmuz 2022 #18 Eczanelerde var testi alıp ilk idrarınla yapıyorsun
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 20 Temmuz 2022 #19 Teste idrarını damlat çift çizgi gebeliktir tekse bir şey yoktur
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2022 #20 Özge Topcu' Alıntı: Evde gebelik testi nasıl yapilir yada nasıl yaparsiniz bilgi ve fikirleri alalim bu konuda ortakmiyiz acaba herkes aynimi yapıyor gelsin yorumlar 😂😂🤣 Genişletmek için tıkla ... Ben genelde eczaneden aldıgımı yapıp ertesi gün çift çizgi çıkarsa kan vermeye gıderım
Özge Topcu' Alıntı: Evde gebelik testi nasıl yapilir yada nasıl yaparsiniz bilgi ve fikirleri alalim bu konuda ortakmiyiz acaba herkes aynimi yapıyor gelsin yorumlar 😂😂🤣 Genişletmek için tıkla ... Ben genelde eczaneden aldıgımı yapıp ertesi gün çift çizgi çıkarsa kan vermeye gıderım