Evde yapilabilecek isler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bahar11

Yeni Üye
Evinizden yaptiginiz isler var mi acaba? simdi anket isleri cok fazla cikiyor karsima hatta bir kaçına kayit oldum ama bilemiyorum da guvenilirmi? sizler neler dusunuyorsunuz?

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Yani bu tür işler anca ek iş olarak yapılabilir diye düşünüyorum. Yoksa anket doldurarak para kazanma ne kadar mümkün olabilir ki. Yurt dışında çok iyi örneklerini duydum ama Türkiye’de biraz zor gibi. Çünkü ülkemizde anket işi daha çok sokağın nabzına yönelen sokak anketleri. Tabi hangi site hangi anket şirketi bilmiyorum ama eh işte diyelim

Ecece

Aktif Üye
Bir zamanlar bende uğraştım ama anket felan deil. Öyle faceden ufak tefek şeyler geliyordu da pek katkısı olmadı yani

Bahar11

Yeni Üye
Heryer katalog isi olmus onu da denedim ama hep elimde patladi. milletin alim gucu de yok artik

Dilara

Uzman Üye
Ben de katalog satmaya kalkıştım hepsi elimde patladı anket üye oldum dün 4 tl oldu ama gercek mi bilmiyorum bakalım deneyip göreceğiz

1gülşah

Üye
gül🌺home kızlar ev tekstil ürünleri satıyorum ufak bi grubum var fece istekram yada dilediniz yerden reklam yaparak müşteriler size dönüyo özelde iletişime geçiyosunuz her satınız üründen kar elde ediyosunuz ben 3senedir yapıyorum çok şukur başta biraz zorlanıyodum ama şimdi işim oturdu tavsiye ederim

gmztnncc

Aktif Üye
Evde yapilacak katolag isi oluyor urunleri satiyorsun genelde ya da net uzerinden asistan olaniliyrosunuz

Gulcingoktug

Yeni Üye
Instagram ve face üzerinden satış şuan en iyisi bu işten ciddi rakamlar kazananlar var ama emek istiyor anket işi ek iş olarak evet cunki anket başı çok az veriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...