Facebook Profilime Kim Baktı Nasıl Görebilirim?

• Konuyu başlatan Zuhal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 789
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zuhal

Ziyaretçi
Benim sormak istediğim facebook profilime kim baktı görebilir miyim? Bir arkadaşım uygulaması var facebook profiline bakanlar görünüyor orada gösteriyor dedi ama bulamadım. Bir kaç uygulama kullandım ama sonuç alamadım. Neden merak ediyorsun diye soracaklar için baştan söyleyeyim önemsediğim biri var bakmış mı merak ediyorum :))

Yani kısaca profilimi kimler ziyaret etti nasıl görebilirim?

En İyi Cevap
Açıkçası bu tür uygulamaların olduğundan şüpheliyim. Buna başta facebook kendisi izin vermez çünkü gizlilik politikasına aykırı bir konu. Eğer gizli bilgi olmasa kendisi zaten aktif ederdi. Bildiğim kadarıyla da facebook'un böyle bir özelliği yok.

O tür uygulamalar para tuzağı olabileceği gibi telefonunuzdaki diğer bilgilere de erişme imkanı olabilir. Bu nedenle güvenmediğiniz resmi olmayan uygulamalara para ya da izin vermeden önce dikkatli olun derim.
A

Aynurr

Ziyaretçi
Açıkçası hiç merak etmem facebook profilime kim bakmış kim girmiş.... Bakan iletişim kurmak isteyen yazar zaten kim olduğu önemli değil

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Açıkçası bu tür uygulamaların olduğundan şüpheliyim. Buna başta facebook kendisi izin vermez çünkü gizlilik politikasına aykırı bir konu. Eğer gizli bilgi olmasa kendisi zaten aktif ederdi. Bildiğim kadarıyla da facebook'un böyle bir özelliği yok.

O tür uygulamalar para tuzağı olabileceği gibi telefonunuzdaki diğer bilgilere de erişme imkanı olabilir. Bu nedenle güvenmediğiniz resmi olmayan uygulamalara para ya da izin vermeden önce dikkatli olun derim.

En İyi Cevap

Dilara

Uzman Üye
Play store de vardı böyle bir uygulama ucretsizdi sanırım ama ben hiç merak etmediğim için indirmedim indirip deneyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...