Gaz sıkışmasından kaynaklı huysuz bebekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simay

Yeni Üye
Selamün aleyküm anneler kızım 11 aylık doğduğundan beri gece gündüz uyku yok kolik bir bebekdi sadece sabahları 2 3 saat uyuyor sonra hep huysuz gitmediğimiz doktor kalmadı bir sorum yok diyorlaren sonunda bir doktor gaz sıkışmaları sonucunda huysuzlandığını söyledi. Bu yüzden bizde wee baby antikolik biberona geçiş yaptık. Kolik sancılarının azalmasından kaynaklı şimdi uyku süreçlerimizde normale dönüyoruz.

2gülşah

Üye
bizde aynı şekilde uykusuzduk insan bi zaman sonra alişiyo gerçi sabahlara kadar arabada gezdimizi bilirim rezene çayı çay kaşının ucunla bikaç damla veriyodum rahatlayıp uyuyodu

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bence bebeklerin olağan bir döngüsü vardır. Belli dönenlerde hepsi aynı davranışları sergiler. Dolayısıyla kolik olsalar dahi bunu normal karşılamalı ve olağan seyrinde takip etmelisiniz

asyam

Aktif Üye
kolik bebek oldu mu cok zor, neyseki bebegimde gaz sancisi cok asiri olmadi,.kolay atlattik gaz donemini

Gaz sorunu iki oğlumda da yaşadım küçük oğlumda papatya çok iyi gelmişti hatta denemediğim üründe kalmadı kuru nohutu ısıtıp tavada kesenin içine koyup karnına sardım ayrıca kaya tuzunu ısıtıp yine kesenin içine koyup ayaklarının altına koydum ve yapacağı yerin soğuk olmamasına özen gösterdim

Canlarım❤️

Aktif Üye
Bende oğlumda yaşadım aynı şeyi çok gitmediğimiz doktor kalmadı. Bizde wee baby antikolik biberonla çok rahat ettik mama emerken bile ağlıyordu doktor tavsiyesiyle almıştık ama geçti bi süre sonra.

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Gaz sorunu iki oğlumda da yaşadım küçük oğlumda papatya çok iyi gelmişti hatta denemediğim üründe kalmadı kuru nohutu ısıtıp tavada kesenin içine koyup karnına sardım ayrıca kaya tuzunu ısıtıp yine kesenin içine koyup ayaklarının altına koydum ve yapacağı yerin soğuk olmamasına özen gösterdim
Ne değişik yöntemler varmış bunları ilk kez duydum.

Ummahra

Yeni Üye
Bazen biz gazdan dolayi sanariz ama bebegimiz alerjik olabilir ben 1.5 yasina kadar cektm kizim alerjikti ve ne denediysek olmadi megerse voklu gida alerjimiz vardi belirtilerini arastirin yani sadece gaz ve kolik diyip gecmemeliyiz altinda yatan bi saglik sorunu olabiliyor

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Selamün aleyküm anneler kızım 11 aylık doğduğundan beri gece gündüz uyku yok kolik bir bebekdi sadece sabahları 2 3 saat uyuyor sonra hep huysuz gitmediğimiz doktor kalmadı bir sorum yok diyorlaren sonunda bir doktor gaz sıkışmaları sonucunda huysuzlandığını söyledi. Bu yüzden bizde wee baby antikolik biberona geçiş yaptık. Kolik sancılarının azalmasından kaynaklı şimdi uyku süreçlerimizde normale dönüyoruz.
Masaj çok iyi geliyor kimyon çayı içiriyordum tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...