Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır
A Aysima Uzman Üye Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #1 Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır
canancan Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #2 adetin geciktiyse eğer doktora gidip beta hcg testi yaptır kesin sonuç alırsın eğer varsa şimdiden hayırlı olsun
adetin geciktiyse eğer doktora gidip beta hcg testi yaptır kesin sonuç alırsın eğer varsa şimdiden hayırlı olsun
T Tuba Durmus Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet KadınErkek 18 Haziran 2022 #3 Adetin 1 hafta geçikti ise vardır başka bir rahatsızlıgın yoksa
Z Zeliss Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #4 Vardır canım ama sen genede kan tahlili yaptir bazen silinik çıkabiliyor
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #6 ben hamileyken bile test yaptım yine olmamıstı yanıltıcı olabiliyor bence en sağlıklı emin olma yöntemi kan testi
ben hamileyken bile test yaptım yine olmamıstı yanıltıcı olabiliyor bence en sağlıklı emin olma yöntemi kan testi
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #7 Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Vardır evet doğru oluyor genelde onlar bende malesef gözükmüyor bı ben mi sorunluyum bilemiyorum 🤷😊😊
Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Vardır evet doğru oluyor genelde onlar bende malesef gözükmüyor bı ben mi sorunluyum bilemiyorum 🤷😊😊
L Lavinya Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #8 Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Testlerde bazen yanlışlık olabilir direk kan testi deneyin
Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Testlerde bazen yanlışlık olabilir direk kan testi deneyin
B _busra_migurumi_ Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #9 Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Wardir canım. Silik bile olsa cift cizgi gebeligin isaretidir.
Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Wardir canım. Silik bile olsa cift cizgi gebeligin isaretidir.
C Camdaki_kız Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #10 Bence direk git kan ver en sagliklisi sonuç o