Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır 2 cizgi gebelik vardir
F Fatma Açıkgöz Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #11 Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... 2 cizgi gebelik vardir
Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... 2 cizgi gebelik vardir
B Baharyn Uzman Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #12 Bence vardır benim 3 çocuğumdada evde yaptığım testlerim de silik çıktı ama hepside doğru çiktı
N Nergiz Uzman Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #13 Benimkiler in tesler ikiside doğru çıktı ama yüzde 60 bence Eyer iki çizgi oluşa gebediniz Son düzenleme: 20 Haziran 2022
S Sultan Uzman Üye Yaş 41 Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2022 #14 Tekrar test yaptırabilirsin, sabah ilk idrarınla yaptırırsan daha net sonuç olur
A Asel kuşumm❤️ Uzman Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2022 #15 Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Net olmaz kan testi gerekir
Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Net olmaz kan testi gerekir
Y Yıldız inan Uzman Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 21 Haziran 2022 #16 Bence en güzeli gidip kan testi yapmak
Y YASEL Aktif Üye Yaş 33 Cinsiyet Kadın 22 Haziran 2022 #17 Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Silik çizgi ile net olmaz kesinlikle kan testi verilmelidir
Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Silik çizgi ile net olmaz kesinlikle kan testi verilmelidir
M Mieyar Uzman Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2022 #18 En kesin ve doğru bilgiyi kan testinden alırsın onu yaptır
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2022 #19 Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Benim vardı ama anladım pozitif olduğunu hamileymişim zaten
Aysima' Alıntı: Gebelik testi 2.çizgi silik sizce gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla ... Benim vardı ama anladım pozitif olduğunu hamileymişim zaten