Gebelikte 36 Haftada Olabilecek Problemler

• Konuyu başlatan Defne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 480

Defne

Yeni Üye
Bu haftada yaşadığım sancılar endişelendiriyo gece midem bulandı kusarken iç çamaşırım ıslanmış tı endişeliyim acaba su mu geldi yoksa özür dileyerek soruyorum idrarmı kaçırdım acaba tecrübeli annelerimizden yardım istiyorum malum virüs yüzünden zırt pırt hastaneye de gidemiyoruz..

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bu haftada yaşadığım sancılar endişelendiriyo gece midem bulandı kusarken iç çamaşırım ıslanmış tı endişeliyim acaba su mu geldi yoksa özür dileyerek soruyorum idrarmı kaçırdım acaba tecrübeli annelerimizden yardım istiyorum malum virüs yüzünden zırt pırt hastaneye de gidemiyoruz..
çok dikkat etmen lazım bu haftalarda idrar kaçırmada olur. su gelse ağrında olur, ama sen yinede dikkatli ol canım

bLeckTea

Aktif Üye
vucudunuz kendini doguma hazirliyor kasıktaki agrilar sancilar cok asiri olmadigi surece normal bmce bendede cok oliyodu o haftalar

Obelyag

Üye
Öncelikle hayırlısı ile doğumunuz gerçekleşir inşallah. Suyun geliyor olabilir azar azar benim öyle olmuştu ama benim sancım da vardı. İdrar da kaçırıyor olabilirsin takipte kalın sancı çok önemli

Dilara

Uzman Üye
Normal bir durum canım kusmaninetkisi ile idrar kaçırmış olabilirsin ama gene de bir acile uğra derim

Medine

Aktif Üye
Son haftalar kassıklarımda agrı idrar kacırma gibi problemlerle karşılasuodum

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Hamileliğin son zamanlarında bebek mesaneye fazla baskı yaptığı için idrar kaçırmak normaldir