Gebelikte Mide Yanmasına Ne İyi Gelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozge567

Aktif Üye
Mide yanması sıklıkla başımıza gelen bi olay hamileyken ne yesek bogazımızda duydumuz yanma hissi midemizdeki sindirim bozuklugu olayıdır bu durum olduğu zaman neler tüketebiliriz ne iyi gelir?
Ben ılık süte bal katıyordum ya da naneli ürünler tüketiyordum ve doktorumun verdiği gavınconu kullanıyordum

Son düzenleme:

Melekanne

Yeni Üye
Hamileliğin ilk aylarındaki mide ekşime ve yanma olayları ağır mide bulantisinin mide aşırını azaltması ile alakalıdır.son aylardaki ise bebeğini hacminin büyümesi mide ve bağırsakları sıkıştırması ile ilgilidir.hamilelik öncesi mide sorunu yaşamayan anneler az ve 'sık yemeli asitli içecek kafein tüketmemeli stres gibi duygulardan uzak durmalıdır.kisi den kişiye farklılık gösterse de nana limon maden suyu naneli yoğurt iyi gelmektedir.

Obelyag

Üye
Ben genellikle tuzlu şeyler bulundururdum yanım da leblebi çubuk kraker gibi bunlar mide bulantısına iyi geliyordu. Ekşimeye de genelde soğuk süt içerdim

Mehtap61

Yeni Üye
9 ay boyunca çektim hiç bi şey fayda etmedi bana. Renie diye bi şurup kullandım o da etkisi geçene kadar fayda etti

deniz1987

Üye
Gaviscon şurup önermişti bana doktorum. Bir zararı yok günde 3_4 kez içebilirsin demişti. Ondan başka hiç bir şey de geçirmedi yanmayı

Gulsen

Aktif Üye
Gaviscon surup yarim çay bardağı soğuk süt arada vanilyali dondurma elma ama bunların hepsi çok az oranları iyi gelmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...